Nalcon

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 Na afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraak
Zondag 16/05 Gesloten

Foto’s

Info

Nalcon: Jouw specialist in materiaalbewerking te Begijnendijk en omgeving

De firma Nalcon in Begijnendijk is specialist in materiaalbewerking van inox, aluminium en metaal voor industriële en particuliere toepassingen. Al de werken worden uitgevoerd door vakmensen in hun eigen atelier. Zij beloven je kwaliteitsvol maatwerk en en snelle levering.
 

Plaatbewerking

Een specialiteit van Nalcon is het kwaliteitsvol bewerken van platen uit inox en ook aluminium. Zij vervaardigen werkbladen en spatwanden voor particulieren en realiseren diverse inox-toepassingen voor industriële klanten. Ze knippen en plooien tot respectievelijk 3 en 4 meter op basis van een CAD tekening. Ook snijden doen ze zelf bij Nalcon met hun lasersnijder met plasmabron, tot zelfs 3 bij 1,5 meter.
 

Piping

Nalcon voert heel wat soorten piping-projecten uit, zoals nutsvoorzieningen, stoom, proceswater en voedingsmiddelen. Ze voldoen aan de strengste eisen door bv. lassen van leidingen voor voedingsmiddelen. Voor procesinstallaties in de bouwsector lossen ze problemen op via doordachte oplossingen van ontwerp en realisatie.
 

Machinebouw

Machinebouw vormt een brede activiteit bij Nalcon. Hun medewerkers voeren projecten uit die doorgaans bestaan uit het vervaardigen en monteren van inox, aluminium of metalen onderdelen. Installaties allerhande worden in diverse sectoren geplaatst en aangepast en hierbij helpen ze je heel graag. Nalcon luistert naar de specifieke noden en verwachtingen en doen gerichte voorstellen. Samen met jou worden de verschillende opties besproken om zo tot een uitvoeringsplan te komen, waarna ze de productie kunnen opstarten. Omdat Nalcon nagenoeg alle bewerkingen binnenshuis uitvoert, kan je als klant rekenen op een scherpe prijs en een snelle levering.
 

Balustrades

Het eerste doel van een leuning  is veiligheid maar tegelijkertijd mag een leuning een aantrekkelijk element vormen dat bij je huis of bedrijf past. Voor een leuning binnen of buiten, je bent bij Nalcon aan het juiste adres. De specialisten ter zake luisteren naar je noden en stellen degelijke oplossingen voor die het gebruikscomfort en de veiligheid garanderen, en dit met de speciale aandacht naar esthetieke aspecten. Ze produceren je inox, aluminium of metalen leuning in hun atelier volgens de regels van de kunst om ze daarna te komen installeren.
 

Trappen

Inox trappen geven een eigentijdse toets aan je interieur. Nalcon trappen in bedrijfsruimtes of instellingen bij particulieren stralen klasse en degelijkheid uit. Ze worden op maat gemaakt en kwaliteitsvol geproduceerd. Ga langs met je plan bij Nalcon en je project wordt tot in detail samen besproken. Door samen te overleggen wordt er tot een vlot ontwerp gekomen die eruit zal springen. 
 

Onderhouds- en herstellingswerken

Bij Nalcon merken ze de groeiende vraag naar dringende onderhouds- en herstellingswerken. Uiteraard spelen ze daar graag op in. Klanten appreciëren dat ze het onderhoudswerk nauwgezet, tijdig en met kennis van zaken uitvoeren. Overtuig jezelf en ga langs bij Nalcon voor kwaliteitswerk aan de beste condities.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Wees welkom bij Nalcon

Wij bij Nalcon zijn specialist in materiaalbewerking van inox, aluminium en metaal voor industriële en particuliere toepassingen. Je kan bij ons terecht voor plaatbewerking, piping, machinebouw, balustrades, trappen en leuningen. Contacteer ons voor meer info.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief