Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Buvens Wild & Gevogelte is de vriendelijkste handelaar van Bekkevoort! 

Op woensdag 25 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Salon George, te Leuven de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview Buvens Wild & Gevogelte
 
“Als familiebedrijf beschouwen we de award van Vriendelijkste Handelaar als een mooie erkenning. We leverden geen extra inspanningen voor de acties om de titel ‘Vriendelijkste Handelaar’ te winnen en zullen naar de toekomst toe steeds ons best blijven doen.”

“De lente- en eindejaarsactie is niet alleen een meerwaarde voor onze zaak, maar eveneens een extra verwennerij voor de klant. We beschouwen de verkiezing van Vriendelijkste Handelaar als een goed initiatief. Zo is het meteen ook een mooie erkenning van de klanten naar ons personeel toe.”

“Buvens Wild & Gevogelte werd eind 1965 door onze ouders opgericht. Nu 51 jaar later, staan we bekend om onze koude bereidingen: kip en kalkoen, maar ook om andere producten als gehakt, burgers, worsten, blinde vinken,…Tot slot kunnen de klanten ook bij ons terecht voor wildspecialiteiten zoals hert, everzwijn, haas en fazant. Naast onze zaak in Bekkevoort, beschikken we over een tweede speciaalzaak in Wezemaal: ’t Kippenwinkeltje. Deze winkel namen we over in 2013 en zullen we verder aanpassen aan de noden en behoeften van onze klanten.”

“Dankzij Handelsgids wordt onze zaak extra in de kijker gezet, maar maken onze klanten ook nog eens kans op leuke prijzen. Dat is mooi meegenomen.”