Openingsuren

Maandag 23/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 24/05 09:30 - 12:3014:00 - 18:00
Woensdag 18/05 09:30 - 12:3014:00 - 18:00
Donderdag 19/05 14:00 - 20:00
Vrijdag 20/05 09:30 - 12:3014:00 - 18:00
Zaterdag 21/05 09:30 - 17:00
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Brillen zijn fashion, techniek & health bij Como-Optic

Bij Como-Optic in Bekkevoort kan je de laatste nieuwe trends van brillen, zonnebrillen, brilglazen, lenzen en accessoires vinden. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve monturen voor ieders budget. Zij zijn heel erg gehecht aan het belang van kwaliteit, service en exclusiviteit tegen betaalbare prijzen. Style for everybody!
 

Oogmeting, aanpassing van montuur, brillenmode

Je kan bij Como-Optic steeds terecht voor een professionele oogmeting. Een erkend opticien zorgt voor een correcte analyse zodat je de juiste bril voor je ogen kunt bekomen. Daarnaast doen ze ook aanpassingen aan monturen en geven ze je met plezier advies over de laatste brillenmode. 
 

Lenzen, contactlensproducten

Geef je de voorkeur aan lenzen i.p.v. een bril, ook dan is Como-Optic de juiste plaats voor jou. Er is namelijk een groot verschil waarvoor je de lenzen juist nodig hebt. Ben je op zoek naar daglenzen, week-, of maandlenzen of heb je ze enkel nodig om een paar uur per week te sporten, Como-Optic neemt graag de tijd om te luisteren en daarbij persoonlijk advies te geven. Zij kunnen je helpen met goede lenzen te kiezen en ze ook aanpassen. De bijhorende contactlensproducten behoren uiteraard ook tot hun gamma. 
Lenzen kan je ook via de webshop bestellen.
 

Multifocale brillen

Como-Optic heeft verscheidene soorten brillen en glazen in hun gamma, zoals de multifocale bril. Multifocale brilglazen hebben meer dan één sterkte. In het midden van het glas zit de basissterkte, meer naar beneden het deel om scherp mee te kunnen lezen. Bovenaan zit het deel voor het vertezicht.
Dankzij de individuele oogmetingen met  de nieuwste technologie van Rodenstock krijgt de klant de scherpst mogelijke kijkervaring op verschillende afstanden en een optimaal brilcomfort.
 

Medische brilglazen

Het opzet van medisch glas is dat de brilglazen op sterkte zijn en gekleurd zijn zodat de gebruiker het beste kijkresultaat heeft. Het zijn therapeutische glazen die het schadelijk licht heel precies kunnen filteren. De UV-stralen en blauw licht worden gefilterd  zodat ze  100% bescherming bieden aan de ogen. Como-Optic kan je daarbij helpen. Zij geven je het juiste advies en bekijken je ogen grondig om te kijken of een medische bril kan helpen met jouw zichtproblemen. Een voorschrift van de oogarts is hier aangewezen.
 

Zonnebrillen, sportbrillen, kinderbrillen

Een zonnebril is een belangrijk modeaccessoire die tegenwoordig het hele jaar door gedragen wordt. Het is niet alleen mooi, maar een zonnebril is ook belangrijk om je ogen te beschermen. Dit geldt eveneens wanneer je gaat sporten. Dankzij Como-Optic kan je veilig sporten in stijl. Naast een gewone sportbril kan je ook een sportbril op sterkte laten maken.
De hippe kinderbrillen kunnen uiteraard niet ontbreken in het assortiment van Como-Optic. ZIj hebben speelse en stoere kinderbrillen voor zowel baby's als peuters, kleuters, schoolkinderen,... Zij beschikken over een kids-corner met heel veel toffe kinderbrillen die tegen een stootje kunnen. 
 

Hoorapparaten, gratis hooranalyse

Niet alleen voor brillen en lenzen kan je terecht bij Como-Optic, ook voor hoorapparaten ben je er op de juiste plaats. Zij werken samen met een hoorcentrum en helpen jouw graag met deskundig advies, een gratis hooranalyse en geavanceerde hooroplossingen.

Breng zeker een bezoek aan Como-Optic in Bekkevoort en zie opnieuw het mooie in het leven! Mis ook zeker hun maandelijkse acties niet, deze kan je steeds bekijken via hun website http://como-optic.be

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Como-Optic

Nieuws & Promoties

Laureaat VH Bekkevoort

Wij hebben de beste klanten van Bekkevoort en omstreken. Het is door jullie dat wij 9,14/10 hebben gekregen met de actie van Vriendelijkste Handelaar in Bekkevoort!

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Como-Optic een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Superfijne service en begeleidin... 10 Review door: Helena
Zeer goede service,goede ontvang... 9,7 Review door: Roger
doe zo voort, top.... 9,7 Review door: Viviane