FietsSOS

Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten13:00 - 18:00
Dinsdag 05/12 Na afspraak
Woensdag 06/12 Na afspraak
Donderdag 07/12 Na afspraak
Vrijdag 08/12 08:30 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 09/12 08:30 - 12:00Na afspraak
Zondag 03/12 GeslotenGesloten

Info

Jouw fiets is in de beste handen bij FietsSOS 

Sinds 2018 vind je in Bekkevoort FietsSOS. Zoals de naam doet vermoeden is de jonge zaak een fietshersteller, maar inmiddels is de zaak ook uitgebreid tot fietsenwinkel.
 

Herstellingen van alle soorten fietsen en e-bikes 

FietsSOS voorziet de herstelling van alle merken van fietsen. Zaakvoerder Steven Rombauts heeft allerhande bijscholingen gedaan zodat je nadien zorgeloos met je fiets terug de baan op kunt. Tijdens de vaste uren is Steven steeds aanwezig in zijn atelier. Tijdens de uren op afspraak kan je kiezen om langs te komen in het atelier of om Steven bij jou thuis je fiets te laten ophalen of herstellen. Steven past zich helemaal aan aan de noden van de klant!
 

Verkooppunt fietsen Norta, MMR, Flanders, Bakfiets.nl, Sobre, QWIC

Nieuw! Sinds kort is FietsSOS ook officieel verdeler van MMR, een hoogstaand Spaans merk dat kwalitatieve race- gravel & mtb produceert, alsook elektrische mtb & racefietsen. Kom zeker eens langs en ontdek het aanbod fietsen! Je vindt zeker iets dat bij jouw noden en budget past.
 

Fietsenspecialist

Kortom: heb je een fietsprobleem, ben je op zoek naar een nieuwe fiets of wens je je huidige fiets helemaal te laten ombouwen tot een elektronische? Spring dan zeker eens binnen bij FietsSOS, of neem contact op voor een afspraak. Voor meer informatie over de diensten en het aanbod kan je steeds terecht op www.fietssos.be.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Webshop van FietsSOS

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je FietsSOS een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond