FietsSOS

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 01/06
Maandag 01/06 Gesloten (Pinkstermaandag)
Toon normale openingsuren
Maandag 01/06 Na afspraak
Dinsdag 02/06 Na afspraak
Woensdag 27/05 Na afspraak
Donderdag 28/05 Na afspraak
Vrijdag 29/05 08:30 - 12:0013:00 - 19:00
Zaterdag 30/05 Na afspraak
Zondag 31/05 Gesloten

Info

Sinds 2018 vind je in Bekkevoort FietsSOS. Zoals de naam doet vermoeden is de jonge zaak een fietshersteller, maar inmiddels is de zaak ook uitgebreid tot fietsenwinkel.
 

Herstellingen van alle soorten fietsen en e-bikes 

FietsSOS voorziet de herstelling van alle merken van fietsen. Zaakvoerder Steven Rombauts heeft allerhande bijscholingen gedaan zodat je nadien zorgeloos met je fiets terug de baan op kunt. Tijdens de vaste uren is Steven steeds aanwezig in zijn atelier. Tijdens de uren op afspraak kan je kiezen om langs te komen in het atelier of om Steven bij jou thuis je fiets te laten ophalen of herstellen. Steven past zich helemaal aan aan de noden van de klant!
 

Verkooppunt fietsen Norta

Nieuw! Sinds kort is FietsSOS ook officieel verdeler van Norta, een hoogstaand merk dat kwalitatieve e-bikes, sportieve en trekkingsfietsen, hippe stadsfietsen en handige transportfietsen fabriceert. Kom zeker eens langs en ontdek het ruime aanbod fietsen! Je vindt zeker iets dat bij jouw noden en budget past.
 

Fiets ombouwen tot E-bike?

Droom je al lang van de aankoop van een E-bike terwijl je nog in het bezit bent van een goede fiets? FietsSOS is specialist in het ombouwen van de gewone fiets tot een uitstekende elektronische fiets. Hiervoor maakt FietsSOS gebruik van een professionele ombouwkit of een e-bikeset. Dit bespaart je een pak geld, want elektronische fietsen zijn een stuk duurder dan niet-elektronische.

Kortom: heb je een fietsprobleem, ben je op zoek naar een nieuwe fiets of wens je je huidige fiets helemaal te laten ombouwen tot een elektronische? Spring dan zeker eens binnen bij FietsSOS, of neem contact op voor een afspraak. Voor meer informatie over de diensten en het aanbod kan je steeds terecht op www.fietssos.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief