FietsSOS

Openingsuren

Maandag 18/03 Na afspraak
Dinsdag 19/03 Na afspraak
Woensdag 20/03 Na afspraak
Donderdag 21/03 Na afspraak
Vrijdag 22/03 08:30 - 20:00
Zaterdag 23/03 Na afspraak
Zondag 24/03 Gesloten
Maandag en dinsdag op afspraak.Deze kan telefonisch 0492/205005 of online www.fietssos.be gemaakt worden. Men kan kiezen om zelf langs te komen in het atelier of dat ik op locatie kom. Ook dringende kleine herstellingen (zoals platte band) kunnen op...
Toon meer
Maandag en dinsdag op afspraak.Deze kan telefonisch 0492/205005 of online www.fietssos.be gemaakt worden. Men kan kiezen om zelf langs te komen in het atelier of dat ik op locatie kom. Ook dringende kleine herstellingen (zoals platte band) kunnen op woensdag en donderdag in de vroege ochtend of 's avonds aangevraagd worden.

Info

FietsSOS in Bekkevoort

Sinds 2018 vind je in Bekkevoort FietsSOS. Zoals de naam doet vermoeden zijn we een fietshersteller. 
We herstellen alle merken van fietsen. Zaakvoerder Steven Rombauts heeft allerhande bijscholingen gedaan zodat je nadien zorgeloos met je fiets de baan op kunt. 
Tijdens de vaste uren is Steven steeds aanwezig in zijn atelier, tijdens de uren op afspraak kan je kiezen om langs te komen in het atelier of indien je wenst komt Steven bij jou thuis je fiets ophalen of herstellen.
Vanaf heden ook verkoop van de kwaliteitsvolle E-bikes van Veldia. Er is een testfiets aanwezig dus U bent van harte welkom om vrijblijvend deze te komen bekijken en een testritje te maken.

Fiets ombouwen tot E-bike ?
Droom je al lang van de aankoop van een E-bike terwijl je nog in het bezit bent van een goede fiets ? FietsSOS is specialist in het ombouwen van de gewone fiets tot degelijke e-bikes. Hiervoor maakt FietsSOS gebruik van een ombouwkit of een e-bikeset. Dit bespaart je een pak geld, wens je hier meer info over neem dan gerust contact op.

 

Ligging en routebeschrijving