FietsSOS

Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 22/05 Na afspraak
Donderdag 23/05 Na afspraak
Vrijdag 24/05 08:30 - 20:00
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Gesloten
Maandag en dinsdag op afspraak.Deze kan telefonisch 0492/205005 of online www.fietssos.be gemaakt worden. Men kan kiezen om zelf langs te komen in het atelier of dat ik op locatie kom. Ook dringende kleine herstellingen (zoals platte band) kunnen op...
Toon meer
Maandag en dinsdag op afspraak.Deze kan telefonisch 0492/205005 of online www.fietssos.be gemaakt worden. Men kan kiezen om zelf langs te komen in het atelier of dat ik op locatie kom. Ook dringende kleine herstellingen (zoals platte band) kunnen op woensdag en donderdag in de vroege ochtend of 's avonds aangevraagd worden.

Info

FietsSOS in Bekkevoort

Sinds 2018 vind je in Bekkevoort FietsSOS. Zoals de naam doet vermoeden zijn we een fietshersteller. 
We herstellen alle merken van fietsen. Zaakvoerder Steven Rombauts heeft allerhande bijscholingen gedaan zodat je nadien zorgeloos met je fiets de baan op kunt. 
Tijdens de vaste uren is Steven steeds aanwezig in zijn atelier, tijdens de uren op afspraak kan je kiezen om langs te komen in het atelier of indien je wenst komt Steven bij jou thuis je fiets ophalen of herstellen.
Nieuw!!! Dealer Norta, kom langs en ontdek onze collectie van e-bikes, sportieve & trekkingfietsen. Maar ook hippe urban & transportfietsen.

Fiets ombouwen tot E-bike ?
Droom je al lang van de aankoop van een E-bike terwijl je nog in het bezit bent van een goede fiets ? FietsSOS is specialist in het ombouwen van de gewone fiets tot degelijke e-bikes. Hiervoor maakt FietsSOS gebruik van een ombouwkit of een e-bikeset. Dit bespaart je een pak geld, wens je hier meer info over neem dan gerust contact op.

 

Ligging en routebeschrijving