Openingsuren

Maandag 07/12 07:00 - 18:00
Dinsdag 08/12 07:00 - 18:00
Woensdag 09/12 07:00 - 18:00
Donderdag 03/12 07:00 - 18:00
Vrijdag 04/12 07:00 - 17:30
Zaterdag 05/12 GeslotenGesloten
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Info

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf om uw kind van 0 tot 3 jaar in een veilige omgeving te laten spelen in of rond Bekkevoort tot u klaar bent met werken? Dan is De Speelberg het adres dat u zoekt.
 

Crèche voor kinderen van 0 tot 3 jaar

Onder constante supervisie van ervaren onthaalouders Debby en Peter kunnen tot 14 kinderen naar believen spelen in een veilige, warme omgeving. Zowel de baby’s als de peuters genieten van leuke groepsactiviteiten en tegelijkertijd voldoende individuele aandacht. Voor alle kinderen, maar voor de baby’s in het bijzonder, gaat veel aandacht uit naar het behouden van een slaap- en eetritme dat aangepast is aan wat ze thuis gewoon zijn. Daarbovenop wordt ook met een vaste dagindeling gewerkt. Op die manier weten de kinderen wat ze moeten verwachten, en dit vaste patroon schept rust en duidelijkheid. Dit schema is terug te vinden op de website.
 

Kinderboerderij, slaapruimte en ruime voorzieningen

De Speelberg heeft uw kind heel wat te bieden. Ze beschikken bijvoorbeeld over een slaapzaal waar de kinderen een lekker dutje kunnen doen in een geheel eigen bedje, een binnenspeelruimte waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven, een buitenspeelruimte die goed afgegrensd is, een tuin om in te ravotten (inclusief kinderboerderij) en een eetzaal om lekker samen te smullen met de andere kinderen. Daarbovenop beschikken ze ook over een hygiënische en professioneel uitgeruste verschoonplaats om vuile luiers te verversen. Er zijn met andere woorden heel wat voorzieningen voor zowel het welzijn als het plezier van uw kleinste spruit.
 

Veiligheid, gezond eten en professioneel toezicht

Uiteraard is het belangrijk dat uw kind zich amuseert in De Speelberg, maar waar Debby en Peter nóg meer belang aan hechten, is het voorzien van een veilige omgeving terwijl u op het werk bent. Het kinderdagverblijf is volledig aangepast aan de kinderen die er rondlopen, en is met alle wettelijke voorschriften in orde. Het is dan ook niet zomaar dat de crèche een officieel attest van Kind en Gezin in de wacht wist te slepen! Daarbovenop zijn beide onthaalouders ook in het bezit van een EHBO-attest, zodat ze uw kind in het geval van een ongeluk de gepaste hulp kunnen bieden. Ten slotte is ook de voeding die de kinderen krijgen steeds gezond en gevarieerd. Voor kleine kinderen die flesvoeding krijgen dient u de gepaste formule te voorzien.
 
Voor meer info kan u steeds terecht op de website van De Speelberg. Indien u geïnteresseerd bent kan u altijd contact opnemen via het nummer 0476/65 69 98 of debbychristiaens@hotmail.com.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief