Mijten NV

Openingsuren

Maandag 18/11 08:30 - 18:00
Dinsdag 19/11 08:30 - 18:00
Woensdag 13/11 08:30 - 18:00
Donderdag 14/11 08:30 - 18:00
Vrijdag 15/11 08:30 - 18:00
Zaterdag 16/11 08:30 - 17:00
Zondag 17/11 Gesloten

Foto’s

Info

Mijten Bekkevoort

Bij Mijten in Bekkevoort vindt u alles voor uw tuin en dier, waaronder dierenvoer, paardenverzorgingsmiddelen en stalstrooisels. Maar ook voor dranken, schoonmaakproducten, alles om uw eigen brood te bakken en nog zoveel meer kan u bij Mijten terecht.
 

Dierenvoer

Mijten biedt een uitgebreid assortiment dierenvoeders. Kippenvoer, duivenvoer, paardenvoer, geiten- en hertenvoer, konijnenvoer en ander voer voor knaagdieren, vogelvoer, varkensvoer en rundveevoer behoren allemaal tot het aanbod. Kom zeker eens langs om een volledig overzicht te krijgen van alle verschillende aangeboden voederen. 
 

Verzorging paard

Bij Mijten in Bekkevoort kan u terecht voor Vividerm verzorgingsproducten voor uw paard. Deze paardenverzorgingsproducten zijn gemaakt met zuivere, natuurlijke, etherische oliën en hebben een zeer positief effect bij paarden. U vindt hier producten die insecten afweren bij paarden, producten die helpen tegen stofallergie, producten voor wondverzorging, tegen zomereczeem en shampoo voor paarden.  Mijten heeft al vele jaren ervaring met aromatherapie en paardenverzorging en voorziet u graag niet alleen van excellente producten, maar ook vna professioneel advies en persoonlijke begeleiding bij het gebruik ervan. 

Paardensupplementen
De Hippalgo paardensupplementen die verkrijgbaar zijn bij Mijten hebben een zeer doeltreffende werking. Het immuunsysteem van het paard wordt erdoor versterkt, het paard krijgt meer energie en levenslust waardoor de prestaties verbeteren en de spijsvertering wordt verbeterd. 
 

Duivensupplementen

De duivensupplementen van Mijten zijn samengesteld op natuurlijke basis en verbeteren de natuurlijke weerstand en de lichaamscondities van duiven.
 

Heel, heel veel keuze...

Stalstrooisels, lijnoliezaad, maagkiezel, rundveevoer, appelazijn, knaagdierenvoer, pardenshampoo, likstenen, kippengrit, ezelvoer... Het aanbod van Mijten is ismpelweg té groot om hier helemaaal op te sommen. Voor een vollediger overzicht springt u best gewoon eens binnen of neemt u een kijkje op hun website

Ligging en routebeschrijving