Mijten NV

Openingsuren

Maandag 29/07 08:30 - 18:00
Dinsdag 23/07 08:30 - 18:00
Woensdag 24/07 08:30 - 18:00
Donderdag 25/07 08:30 - 18:00
Vrijdag 26/07 08:30 - 18:00
Zaterdag 27/07 08:30 - 17:00
Zondag 28/07 Gesloten

Foto’s

Info

 

Mijten Bekkevoort

Bij Mijten in Bekkevoort vindt u alles voor uw tuin en dier, zoals dierenvoer, paardenverzorging en stalstrooisels. Maar ook voor dranken, schoonmaakproducten, alles om uw eigen brood te bakken en nog zoveel meer kan u bij Mijten terecht.

 

Dierenvoer

Mijten biedt een uitgebreid assortiment dierenvoeders. Van kippenvoer, duivenvoer, paardenvoer, geiten- en hertenvoer, tot konijnenvoer en ander voer voor knaagdieren, vogelvoer, varkensvoer en rundveevoer.

 

Verzorging paard

Bij Mijten in Bekkevoort kan u terecht voor Vividerm verzorgingsproducten voor uw paard. Deze paardenverzorgingsproducten zijn gemaakt met zuivere, natuurlijke, etherische oliën en hebben een zeer positief effect bij paarden.
U vindt hier producten die insecten afweren bij paarden, helpen tegen stofallergie, producten voor wondverzorging, tegen zomereczeem en shampoo voor paarden.
Mijten heeft al vele jaren ervaring met aromatherapie en paardenverzorging en geeft u graag advies bij problemen.

 

Paarden supplementen

De Hippalgo paarden supplementen die verkrijgbaar zijn bij Mijten, hebben een zeer doeltreffende werking. Het immuunsysteem van het paard wordt erdoor versterkt, het paard krijgt meer energie en levenslust waardoor de prestaties verbeteren en de spijsvertering wordt verbeterd.

 

Duivensupplementen

De duivensupplementen van Mijten zijn samengesteld op natuurlijke basis en verbeteren de natuurlijke weerstand en de lichaamscondities van duiven.
 

Heel, heel veel keuze...

Stalstrooisels, lijnoliezaad, maagkiezel, rundveevoer, appelazijn, knaagdierenvoer, pardenshampoo, likstenen, kippengrit, ezelvoer, enz...tot mestonderzoek.

Ligging en routebeschrijving