Berchems Uitvaartcentrum

Info

Moment van overlijden                                    
 
Nadat u ons op de hoogte heeft gebracht van het overlijden van uw dierbare en een arts de dood heeft vastgesteld, komen wij naar u toe voor het overbrengen van de overledene naar een gekoelde ruimte in ons rouwcentrum.
Kort hierop komt iemand van ons met u samen voor de eerste praktische regelingen ivm. de datum, plaats en aard van de uitvaart. Wanneer deze vastliggen, kunnen we overgaan tot het opstellen van het gewenste

 
Tussen overlijden en uitvaart

Wij regelen voor u de nodige formaliteiten op de gemeentediensten (uitreksels uit overlijdensakte, concessies, ed), leggen de rouwmaaltijd vast, bestellen rouwbloemstukken,… Tevens is er de mogelijkheid om in deze periode een moment te voorzien voor een laatste groet aan uw overleden familielid.
Hieraan voorafgaand wordt de overledene met het nodige respect en met uiterste zorg gewassen, gekleed en opgemaakt volgens uw wensen. Daarna wordt deze opgebaard in een stijlvolle begroetingskamer, met respect voor elke levensbeschouwing. U kan zowel kiezen voor een privé- als voor een algemene begroeting. Ook een begroeting thuis behoort tot de mogelijkheden.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief