Constructief bvba

Foto’s

Info

Heeft u een expert nodig in nieuwbouw en/of renovatie? Dan zoekt u Constructief bvba! 
 

De specialist in beton en metselen

Constructief bvba is voor nagenoeg alle algemene bouwwerken te vinden, maar ze specialiseren zich in betonwerken en metselwerken. Betonwerken zijn goed voor stevige, grote gebouwen zoals ondergrondse parkings en grote appartementsgebouwen. Constructief bvba garandeert steeds vlot aangebracht beton met een grote stevigheid. Metselwerken zijn voornamelijk toepasbaar bij het bouwen van muren uit bijvoorbeeld bakstenen. Met de combinatie van deze twee diensten is Constructief bvba een uitermate handige partner voor zowel particulieren die aan hun huis werken als grote bedrijven en KMO's die een heel ander soort gebouw nodig hebben. 
 

Maatservice bij maatwerk

Constructief bvba past haar werkwijze aan aan de specifieke noden, eisen en voorkeuren van iedere klant. Er wordt bij ieder project samen met de klant gezocht naar de werkwijze die voor hen het meest voordelig is, alsook tot het meest qualitatieve resultaat zal leiden. Zo weet u steeds dat u aan een minimale prijs de hoogste kwaliteit voor u heeft. 

Heeft u nog beton- of metselwerk en wenst u na te vragen wat Constructief bvba voor u kan betekenen, en tegen welke prijs? Vraag dan een gratis bestek! U kan contact opnemen via het nummer 03/281 27 17. 

Ligging en routebeschrijving