Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 05:30 - 18:00
Dinsdag 16/08 05:30 - 18:00
Woensdag 17/08 05:30 - 18:00
Donderdag 11/08 05:30 - 18:00
Vrijdag 12/08 05:30 - 18:00
Zaterdag 13/08 06:30 - 16:00
Zondag 14/08 Gesloten

Info

Dagbladhandel bij Arlette is veel meer dan een dagbladhandel

Bij Dagbladhandel bij Arlette kan je niet alleen je dagelijkse krant kopen, er zijn ook puzzelboeken, tijdschriften, strips, boeken, rookwaren, en het lijstje gaat nog even door. Arlette is van verschillende markten thuis. 
 

Tijdschriften, boeken, strips, puzzelboeken

Zoals elke dagbladhandel kan je ook bij Dagbladhandel bij Arlette je favoriete tijdschriften kopen. Net zoals boeken, strips en puzzelboeken als je een liefhebber bent van kruiswoordraadsels of sudoku's. 
 

Rookwaren, elektronische sigaretten 

Zowel de gewone sigaren en sigaretten als de elektronische sigaretten en toebehoren zijn steeds te verkrijgen bij Dagbladhandel bij Arlette. Ga langs en koop je favoriete merk bij je favoriete dagbladhandel.
 

Krasspelen, geschenkartikelen, fantasyjuwelen

Is het je geluksdag vandaag of wil je gewoon voor het plezier je kans wagen bij Euromillions of de Lotto, dan ben je bij Dagbladhandel bij Arlette aan het juiste adres. Zij heeft ook verscheidene andere kraslotjes in de aanbieding. Daarnaast heeft Arlette heel leuke geschenkartikelen in huis om een geliefde te verrassen met een leuke attentie. Ze heeft o.a. leuke tassen die gevuld zijn met lekkere snoep en parfums voor dames en heren van het merk Vegas. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van haar assortiment. 
 

Vers brood, gebak, broodbeleg

Voor je dagelijks vers brood en broodbeleg kan je bij Dagbladhandel bij Arlette de beste producten halen, en dit aan de beste kwaliteit. Start je dag met heerlijke verse producten dankzij Arlette. 
 

Batterijen, droogkuis

Het is nog steeds niet gedaan, Arlette heeft ook batterijen en een droogkuisdienst voor jouw ter beschikking. Zij zorgt ervoor dat je kledij tot in de puntjes in orde wordt gebracht en er weer zo goed als nieuw zullen uitzien. Daarnaast zal je dankzij Dagbladhandel bij Arlette nooit meer zonder lege batterijen vallen, bij haar kan je op tijd en stond er nieuwe aanschaffen.
 

Postpunt, voetbalweddenschappen

Dagbladhandel bij Arlette is jouw postpunt om je pakjes, aangetekende zendingen of briefwisseling te verzenden of om op te halen. Zij werkt samen met Bpost, GLS, Mondiale Relay en PostNL. Daarnaast kan je steeds voetbalweddenschappen plaatsen via Scoooore en Betcenter. 
 

Dagbladhandel Beringen

Ben je naar iets op zoek en je kan het maar niet vinden, laat het dan zeker weten aan Dagbladhandel bij Arlette en zij zal ervoor zorgen dat je favorietie lectuur bij haar aanwezig zal zijn. Ook is er een ruim aanbod aan wenskaarten als je iemand wilt feliciteren. Kortom Dagbladhandel bij Arlette heeft alles in één winkel ter beschikking, dus ga zeker langs bij Arlette in Paal (Beringen)

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dagbladhandel bij Arlette een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo verder en beste wensen vo... 9,5 Review door: Carina
Vriendelijk personeel.... 10 Review door: Marc
Fijn eindejaar... 9,6 Review door: Mariette
Doe zeker op deze manier verder.... 9,5 Review door: Valere
Neen alles inorde... 9,5 Review door: Rita
Vriendelijk... 8,5 Review door: Marc