Openingsuren

Maandag 12/12 Gesloten
Dinsdag 06/12 10:00 - 17:00
Woensdag 07/12 10:00 - 17:00
Donderdag 08/12 10:00 - 17:00
Vrijdag 09/12 10:00 - 17:00
Zaterdag 10/12 10:00 - 17:00
Zondag 11/12 Gesloten

Foto’s

Info

Bike Center Beringen

De expert voor u! Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Wij hebben een uitgebreid assortiment waarmee we u zeker kunnen bekoren. Of u nu op zoek bent naar een E-bike, damesfiets, herenfiets, omafiets, mountainbike, racefiets, BMX of kinderfiets geen probleem, we hebben het allemaal binnen ons assortiment en ondersteunen we u van bij de eerste minuut om uw keuze te maken en al uw vragen te beantwoorden. Bovenop zijn er nog een talrijk aantal accessoires te vinden in onze winkel die perfect bij je fietsoutfit, nieuwe elektrische fiets passen of eender welke tweewieler. Een studenten velo heeft ook natuurlijk licht nodig
 

Onze services

Bij Bike Center Beringen kan je niet alleen terecht voor een nieuwe fiets, maar ook voor allerlei andere dingen. Ken je het, tijdens een mountainbike rit een lekke band? Of een kapotte helm, een nieuwe drinkbus nodig, ... Zo staan we in voor het onderhoud van je fiets en reparaties en kunnen we zelfs je fiets komen ophalen. Omdat onze professionaliteit en toewijding aan onze klanten zeer belangrijk is voor ons, spelen we in op de specifieke behoeften van onze klanten. Zo kunnen we de klus klaren en garanderen dat ons werk op-en-top kwaliteit is. Voor nieuwe en terugkerende klanten bieden eveneens verschillende lonende pakketten aan.
 

Tijdens je herstelling

Soms kan het zijn dat we meteen aan de slag kunnen met je reparatie of dat het even duurt. Onze winkel in de Collegestraat 16 is niet verafgelegen van het centrum van Beringen en is dus ideaal om even een kijkje te nemen in het centrum voor het bezoeken van een paar winkeltjes of het drinken van een koffietje. 


Prijzen

Onze prijzen variëren. Zo is de prijs van een onderhoud 30 euro. Exclusief de te vervangen materialen, dit wordt steeds eerst besproken met de klant. Het ophalen van je fiets komt op 1 euro per kilometer en de reparatie van je fiets moet nog worden vastgesteld.
 

Openingsuren en contact

 We zijn van dinsdag tot zaterdag open van 10u tot 17.00 u. Heb je op een andere dag toch een dringende vraag? Contacteer ons zeker dan via ons contactformulier op onze website of stuur ons een berichtje op onze Facebookpagina. We proberen je zo snel mogelijk verder te helpen en al je vragen te beantwoorden!
Tijdens de openingsuren zijn wij ook bereikbaar op het nummer 0477 20 75 45. 
 

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Bike Center Beringen

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bike Center Beringen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Bij Bike Center in Beringen zijn... 10 Review door: Fabienne
Beste fietsenmaker van Beringen!... 10 Review door: Brecht
Top... 10 Review door: Jannik
Goede service!... 9,4 Review door: Inge
Fijne mens, ferme fiets!... 10 Review door: Walter
Heel klantvriendelijk, goede tec... 10 Review door: Christina