Schrijnwerkerij Cabera bv

Info

Schrijnwerkerij Cabera is de specialist in ramen, deuren en veranda’s in verschillende houtsoorten uit Beringen!
 

Restauratie en  fabricatie van ramen en deuren

Schrijnwerkerij Cabera is gespecialiseerd in onder meer ramen en deuren. Het bedrijf zit inmiddels aan haar derde generatie ervaren vakmensen die de ideale combinatie bieden tussen de ervaring die is doorgegeven door de vorige generaties en hun kennis van de eigentijdse technieken. De zelfwerkende patroon en zijn werkkrachten staan klaar voor kleine of grote klussen, van een verf- of onderhoudsbeurt van uw raam of deur tot de installatie ervan. De deuren in kwestie kunnen binnen- of buitendeuren zijn, Schrijnwerkerij Cabera zorgt ervoor!

Steunbalken, trapleuningen en pergola’s
Naast ramen en deuren doet Schrijnwerkerij Cabera aan nog heel wat andere schrijnwerken, voornamelijk uit allerhande soorten hout. Deze omvatten verder bijvoorbeeld ook steunbalken, ballustrades en trapleuningen, maar ook grotere klussen zoals de installatie van pergola’s in uw tuin. Alle gebeurde klussen gebeuren steeds volledig op maat van u, de klant, en uw noden en wensen, zo heeft u ook inspraak in de uitvoering van alle klussen en weet u bijgevolg steeds hoe de werken zullen verlopen en wat het prijskaartje zal bedragen.
 
Heeft u nog vragen voor Schrijnwerkerij Cabera, of heeft u een klus voor hen? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 011/42 19 88.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief