Openingsuren

Maandag 05/12 08:00 - 19:00
Dinsdag 29/11 Gesloten
Woensdag 30/11 08:00 - 19:00
Donderdag 01/12 08:00 - 19:00
Vrijdag 02/12 08:00 - 19:00
Zaterdag 03/12 08:00 - 19:00
Zondag 04/12 08:00 - 17:00

Info

Carrefour Market in Paal (Beringen) is jouw versspecialist

Bij Carrefour Market in Paal (Beringen) kan je allerlei kwaliteitsproducten aan betaalbare prijzen terugvinden. De zaakvoerders Tine en Rob doen samen met hun gemotiveerd team, meer dan hun best om jouw het winkelen om een aangename manier te beleven. Zij bieden kwaliteitsproducten aan prijzen voor ieders beurs aan. Er is een ruim aanbod aanwezig, je kan er zowel vele merkproducten als huisproducten van Carrefour zelf terugvinden. 
 

Brood

Carrefour Market heeft haar eigen bakkerij ter beschikking waar je brood, koffiekoeken, baguettes en nog veel meer kan verkrijgen. Dagelijks wordt het brood vers aangevuld en het wordt ter plaatse gebakken. Je kan niet beter hebben dan brood dat vers uit de oven komt. 
 

Wijnen

Ben je een wijnliefhebber of komt er een evenement aan waar je verscheidene wijnen wilt aanbieden aan je gasten, dan ben je op de juiste plaats bij Carrefour Market in Beringen. Zij hebben een groot assortiment van witte wijnen, rode wijnen, champagnes, en ga zo maar verder. Er is ook altijd een specialist ter zake aanwezig die je met plezier zal adviseren en helpen zodat jij de juiste wijnen kan kiezen voor de gelegenheid. 
 

Onderhoudsproducten

Carrefour Market heeft alles in huis om jouw thuis grondig te onderhouden en te poetsen. Alle wasmiddelen voor het wasmachine, de vaatwasmachine tot poetsproducten hebben Tine en Rob voor jullie een mooi overzicht gemaakt van alle producten en toebehoren zoals borstels, sponzen, emmers,... die aanwezig zijn in de winkel. 
 

Dagverse groenten en fruit

Dagelijks is het team van Carrefour Market in de weer om verse groenten en fruit in de winkel voor jouw uit te stallen. Elke ochtend wordt er grondig nagekeken en vers weer aangevuld. Op deze manier kunnen zij jouw de beste kwaliteit garanderen. 
 

Vleeswaren en vis

Uiteraard kan een beenhouwerij niet ontbreken bij Carrefour Market in Beringen. Zij hebben van alle soorten vlees zoals biefstuk, worsten, gehakt, tot het gevogelte zoals kip,kalkoen,... vers in de koeltoog voor je klaarliggen. Dit geldt net hetzelfde voor de viswaren, van vis tot schaaldieren, alles kan je verkrijgen bij Carrefour Market.
 

Droge voeding

Tine en Rob hebben gezorgd voor een ruime keuze aan cosmetica, deegwaren, rijst, conserven, bereide maaltijden, bloem en meel, suiker, olie, azijn, boter,... en nog veel meer, dagelijks voor jullie ter beschikking is bij Carrefour Market in Paal (Beringen) Hou ook zeker hun wekelijkse acties in het oog om te profiteren van extra kortingen. Ga langs bij Carrefour Market en ga proeven van de sfeer in de winkel. Na één bezoek zal Carrefour Market vanaf dan jouw thuiswinkel worden. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Carrefour Market een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Vriendelijk... 8,5 Review door: Katrien
Prettige dagen... 9 Review door: Erik
Prettige feesten en gelukkig nie... 10 Review door: Jenny
De beste wensen en goei gezondhe... 9,7 Review door: Raymonda
Hou het veilig, dank aan de mede... 8,6 Review door: Cindy
De beste wensen en een goede gez... 8,9 Review door: Suzanna
Wens iedereen die bij jullie wer... 9,5 Review door: ERNA