Chocosjiek

Openingsuren

Maandag 10/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/08 10:00 - 18:00
Woensdag 05/08 10:00 - 18:00
Donderdag 06/08 10:00 - 18:00
Vrijdag 07/08 10:00 - 18:00
Zaterdag 08/08 10:00 - 17:30
Zondag 09/08 GeslotenGesloten

Info

Chocosjiek

 

Gelegen op de Diestersesteenweg 61 in Paal ligt een sfeervolle chocoladewinkel die meer dan spreekt tot de verbeelding. Chocosjiek biedt een gevarieerd aanbod aan pralines, chocolade, decoraties, geschenken en nog veel meer aan. 

 

Pralines, chocolade, marsepein, truffels enz..

 

Ilse nodigt iedereen uit in haar winkel om de verschillende pralines, chocolade, truffels en nog veel meer te komen ontdekken. Het aanbod is zo gevarieerd dat iedereen zijn favoriete pralines en chocolade zal terugvinden. Ilse geeft dan ook met veel plezier uitleg bij alle soorten smakencombinaties.

 

Het aanbod bestaat natuurlijk ook uit pralines, chocoladerepen, marsepein en nog veel meer zonder toegevoegde suikers voor diabeten. Ook bevat ons aanbod glutenvrije en lactosevrije pralines. Op die manier kan echt iedereen genieten van het plezier dat chocolade met zich meebrengt.

 

 

Kwaliteitsproducten & prachtige geschenken

 

De prioriteit van Chocosjiek ligt niet enkel bij het aanbieden van een uitgebreid aanbod, maar vooral ook bij de kwaliteit en daarom heeft Ilse gekozen voor de chocolade van Valentino die enkel met de beste ingrediënten werken.  Op die manier kan u rekenen op de beste pralines en chocolade. De pralines zijn gemaakt met eenvoudige recepten en luchtige vullingen zodat er wel voor ieder wat wils is. Iedere maand probeert Valentino door zowel huidige als nieuwe, verse ingrediënten te combineren, moderne en nieuwe smaken te ontwikkelen. De nieuwe praline kan u iedere maand dan ook komen proeven in de winkel. 

 

Naast de pralines en chocolade omvat het aanbod ook kleine en grote decoraties, geschenken, confiserie en andere leuke hebbedingetjes die al dan niet gelinkt zijn aan chocolade. Denk maar aan flesjes wijn of limoncello, versgemalen koffie in verschillende smaken, koekjes, biscuits, snoepjes en nog veel en veel meer. 

 

Geschenkpakketten

 

Natuurlijk kan u bij Chocosjiek terecht voor onze perfect, samengestelde geschenkmanden die iedereen in uw familie of vriendenkring gelukkig zal maken tijdens het eindejaar. Naast onze eigen samengestelde geschenkmanden kan iedereen zijn of haar eigen geschenkmand samenstellen en à la minute laten inpakken. 

 

Eindejaarsgeschenken voor bedrijven

 

Ook voor bedrijven beschikken wij over een zeer gevarieerd aanbod aan geschenken. Zo is er wel voor iedereen wat wils. Wilt u dus een geschenk kopen voor een collega, klant, baas of buitenlandse connecties? Dan zal u zeker bij ons het gepaste geschenk vinden.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Fijne feesten !... 9,2 Review door: ERNA
mooie winkel met veel lekkers en... 9,6 Review door: Martin
een mooie cadeauwinkel met veel... 9,5 Review door: Martin
lekkere pralines met een zeer vr... 9,3 Review door: Martin
mooie geschenkmandjes en zeer ve... 10 Review door: Steffi
lekkere pralines gezellig winkel... 9,5 Review door: Anja