Dries Luc

Openingsuren

Maandag 20/09 Na afspraak
Dinsdag 21/09 Na afspraak
Woensdag 22/09 Na afspraak
Donderdag 23/09 Na afspraak
Vrijdag 24/09 Na afspraak
Zaterdag 25/09 Na afspraak
Zondag 26/09 Gesloten

Foto’s

Info

Ben je op zoek naar een geschikte feesttent, contacteer dan Dries Luc

Tentenverhuur Dries Luc in Beringen verhuurt kadertenten en spantenten, maar ook springkastelen, tafels, stoelen en alles wat nodig is om uw tuinfeest, party, communie, verjaardagsfeest of trouwfeest tot een succes te maken. Voor alle soorten feestmateriaal, van bestekken en tafellinnen tot tafels, tenten en springkastelen of trampolines kan je bij deze handelaar terecht.
 

Feestmateriaal Beringen

Het assortiment tenten dat Luc Dries aanbiedt is erg ruim te noemen: zo kan je er verschillende modellen luxe-kadertenten, pagodetenten en een starshade huren om de gasten op je feest te beschermen tegen weer en wind. Bij kouder weer of avondfeesten kan je zelfs een warmluchtkanon huren om je tent en de genodigden mee te verwarmen.
 
Heb je een grote feest gepland en wens je je drank op een professionele wijze te koelen? Door een koelwagen in te zetten slaag je zeker en vast in je opzet!
Kom je niet toe met de glazen, messen, vorken, borden en andere tafelbenodigdheden die je in huis hebt? Ook deze kan je bij deze handelaar gaan huren om iedereen op je feest te voorzien! Je kan er tevens ook allerlei soorten stoelen, tafels, tafellinnen, bestek, staantafels en parasols huren om je gasten uitstekend te accommoderen.
 

Kinderfeesten en kinderentertainment

Als je een feestje houdt waar kinderen zullen aanwezig zijn, kan je hen verwennen met een hele dag plezier door een springkasteel in te zetten. Heb je een kind met een rijke fantasie en mag je feest een feeëriek karakter aannemen? Bij Luc Dries heb je naast gewone springkastelen ook unieke exemplaren in de vorm van een kasteel, een draak en een clown. Pret verzekerd voor de allerkleinsten!
 
Voor al uw feestmateriaal en feestbenodigdheden staat Luc Dries in Beringen voor u klaar!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie