Openingsuren

Maandag 04/12 12:00 - 18:00
Dinsdag 05/12 Gesloten
Woensdag 06/12 10:00 - 19:00
Donderdag 07/12 10:00 - 19:00
Vrijdag 01/12 10:00 - 19:00
Zaterdag 02/12 10:00 - 19:00
Zondag 03/12 12:00 - 18:00

Info

Welkom bij barbershop Fine Line by Burkan

Burkan van barbershop Fine Line in Beringen is de geknipte persoon wanneer je coupe moet worden opgefrist. Hier werken we enkel op afspraak om je zo de perfecte haarsnit te kunnen garanderen. De zaak is gelegen in de alom bekende Albert I Laan op nummer 36 in Koersel. 
 

Haarkapper heren

Niet alleen de dames, ook de heren willen er graag piekfijn en verzorgd uitzien.
Wij zijn een gespecialiseerde barbershop die je haren kan omtoveren in een low-fade,  een mid-fade, high-fade of een razor-fade om er maar een paar te noemen. Ons team streeft naar de beste kwaliteit en zorgen er steeds voor dat klanten zich op hun gemak voelen in de kappersstoelen. 
 

Barbershop

Bij ons kan je niet alleen terecht voor een goede kappersbeurt, wij zijn namelijk een gekende barbershop. Dit wilt zeggen dat ook baarden, snorren, bakkebaarden, de beste snit en behandeling krijgen. Goede klanten wensen goede kwaliteit en dat is waar wij voor staan. 
 

Gezichtsbehandeling

Het zijn de details die het erom doen wanneer je een bezoek brengt aan een barbier. Fine Line Barbershop is dé barbier die telkens streeft naar het perfecte resultaat bij herenkapsels. Wil jij ook graag een strak kapsel en baard, maak dan nu je afspraak bij deze klantvriendelijke barbershop in Beringen. Wij heten je van harte welkom en kan nu al niet wachten om hun magie op je los te laten.

Een afspraak is makkelijk te maken via hun website https://finelinebarbershop.be. Je kan zelfs vooraf kiezen wie je het liefste hebt dat je haren onder handen neemt. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Fine Line Barbershop een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond