Openingsuren

Maandag 31/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 Na afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraak
Zondag 30/01 Gesloten

Info

Wees goed geknipt bij G&A Hairfashion in Beringen

G&A Hairfashion is een trendy, modern kapsalon gelegen in het hartje van Koersel. Attilio en zijn kappersteam luisteren eerst goed naar wat u wenst en werken dit dan perfect uit. Het kapsalon knipt zowel mannen als vrouwen en is vooral gepassioneerd in het haar kleuren. Na het behalen van de Goldwell TopChic Certificaten zijn onze medewerkers de specialisten van Limburg voor iedere haarkleuring.


Kapper op afspraak

G&A Hairfashion, dat is genieten op het moment zelf, maar ook steeds naar huis terugkeren met een schitterend resultaat! Het team aan enthousiaste specialisten, met aan het hoofd Attilio, een topkapper met jarenlange ervaring,is met veel zorg uitgezocht om hun klanten een service te kunnen bieden die nergens anders te krijgen is. Dames, heren en kinderen kunnen op afspraak altijd langskomen voor een uitgebreide behandeling. Denk maar aan brushing, kleuren, opsteekkapsels, stijlen, krullen … Samen met het kappersteam komt u tot een gepersonaliseerd prachtresultaat!

 
Kapsalon voor dames, heren en kinderen

Iedereen is welkom en kunnen zich flink onder handen laten nemen door het kappersteam van G&A Hairfashion. je kan genieten van een uitgebreide dienstverlening: van een simpele knipbeurt tot een uitgebreide behandeling inclusief haar kleuren, scheren, trimmen … Werkelijk alles is mogelijk bij G&A Fashion. 
 

Goldwell haarproducten

Bij G&A Hairfashion worden je haren verzorgd en gevoed dankzij de producten van Goldwell. Atillio heeft ervoor gezorgd dat jij je haren thuis kan blijven verzorgen aangezien hij de producten ook te koop aanbiedt. In het salon staat er een uitgebreid assortiment klaar van shampoo's en conditioners tot kleuringen en stylingsproducten. 
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Atillio, ge zijt een machine en... 10 Review door: Michael
Buone feste e a tutti un sano an... 10 Review door: Franco
Doe zo verder, altijd top kwalit... 9,7 Review door: Gino
Alles was in orde.... 7,7 Review door: Nolan
Koning in zijn vak... 9 Review door: Frederik