G&A Hairfashion

Openingsuren

Maandag 20/01 Gesloten
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 25/01 Na afspraak
Zondag 26/01 Gesloten

Info

G&A Hairfashion in Beringen

G&A Hairfashion is een trendy, modern kapsalon gelegen in het hartje van Koersel. Attilio en zijn kappersteam luisteren eerst goed naar wat u wenst en werken dit dan perfect uit. Het kapsalon knipt zowel mannen als vrouwen en is vooral gepassioneerd in het haar kleuren. Na het behalen van de Goldwell TopChic Certificaten zijn onze medewerkers de specialisten van Limburg voor iedere haarkleuring.


Kapper op afspraak voor dames

G&A Hairfashion, dat is genieten op het moment zelf, maar ook steeds naar huis terugkeren met een schitterend resultaat! Het team aan enthousiaste specialisten, met aan het hoofd Attilio, een topkapper met jarenlange ervaring,is met veel zorg uitgezocht om hun klanten een service te kunnen bieden die nergens anders te krijgen is. Dames kunnen op afspraak altijd langskomen voor een uitgebreide behandeling. Denk maar aan brushing, kleuren, opsteekkapsels, stijlen, krullen … Samen met het kappersteam komt u tot een gepersonaliseerd prachtresultaat!

 
Heren zonder afspraak

Ook heren kunnen zich flink onder handen laten nemen door het kappersteam van G&A Hairfashion. Aangezien deze behandelingen normaal veel minder lang duren, is het voor hen niet vereist op voorhand een afspraak te maken, maar indien u liever mogelijke wachtrijen vermijdt is dit wel mogelijk. Ook zij kunnen genieten van een uitgebreide dienstverlening: van een simpele knipbeurt tot een uitgebreide behandeling inclusief haar kleuren, scheren, trimmen …
 

Ligging en routebeschrijving