G&A Hairfashion

Openingsuren

Maandag 10/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 07/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 08/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/08 GeslotenGesloten

Info

G&A Hairfashion in Beringen

G&A Hairfashion is een trendy, modern kapsalon gelegen in het hartje van Koersel. Attilio en zijn kappersteam luisteren eerst goed naar wat u wenst en werken dit dan perfect uit. Het kapsalon knipt zowel mannen als vrouwen en is vooral gepassioneerd in het haar kleuren. Na het behalen van de Goldwell TopChic Certificaten zijn onze medewerkers de specialisten van Limburg voor iedere haarkleuring.


Kapper op afspraak voor dames

G&A Hairfashion, dat is genieten op het moment zelf, maar ook steeds naar huis terugkeren met een schitterend resultaat! Het team aan enthousiaste specialisten, met aan het hoofd Attilio, een topkapper met jarenlange ervaring,is met veel zorg uitgezocht om hun klanten een service te kunnen bieden die nergens anders te krijgen is. Dames kunnen op afspraak altijd langskomen voor een uitgebreide behandeling. Denk maar aan brushing, kleuren, opsteekkapsels, stijlen, krullen … Samen met het kappersteam komt u tot een gepersonaliseerd prachtresultaat!

 
Heren op afspraak

Ook heren kunnen zich flink onder handen laten nemen door het kappersteam van G&A Hairfashion. Om te vermijden dat er lange wachtrijen zijn of dat uw haar niet geknipt kunnen worden vragen we ook aan de heren om steeds een afspraak te maken. Ook zij kunnen genieten van een uitgebreide dienstverlening: van een simpele knipbeurt tot een uitgebreide behandeling inclusief haar kleuren, scheren, trimmen …
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Koning in zijn vak... 9 Review door: Frederik
Kundig personeel , persoonlijke... 9,9 Review door: Michel
Prettige eindejaarsfeesten, top-... 10 Review door: Mario
Doe zo verder...... 10 Review door: Daniel
Puur vakmanschap! Van het begi... 10 Review door: Yves