JV Afsluitingen & Tuinaanleg

Openingsuren

Maandag 12/12 Na afspraak
Dinsdag 06/12 Na afspraak
Woensdag 07/12 Na afspraak
Donderdag 08/12 Na afspraak
Vrijdag 09/12 Na afspraak
Zaterdag 10/12 Na afspraak
Zondag 11/12 Gesloten

Info

JV Afsluitingen & Tuinaanleg: om je dag mooi af te sluiten

JV Afsluitingen & Tuinaanleg is een bedrijf dat gevestigd is in Beringen te Limburg. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en verkopen van omheiningen, evenals in tuinaanleg. Ze houden een reputatie staande dat met de jaren is opgebouwd en dat wordt gekenmerkt door de professionele aanpak met oog voor een uitstekende afwerking. JV Afsluitingen & Tuinaanleg kiezen uitsluitend voor kwalitatief materiaal. 
 

Tuinontwerp

Ben je op zoek naar een specialist in het ontwerpen van tuinen, dan ben je bij JV Afsluitingen & Tuinaanleg aan het juiste adres. Het ontwerpen van tuinen behoort tot het creatief onderdeel om ideeën te visualiseren in een fotorealistische weergave in 3D. Er is toch niets zo leuk als jouw toekomstige tuin en huis reeds te bekijken in een fotorealistisch tuinontwerp van JV Afsluitingen & Tuinaanleg. 
 

Omheiningen

JV Afsluitingen & Tuinaanleg is jouw partner in hekwerken. Hun werken gaan van het installeren van (houten) omheiningen, poorten, tuinschermen, steenkorven, schuttingen, betonnen platen en houten schermen. Zij leveren duurzame draadpanelen, ook wel Bekaert draad genoemd en nog veel meer voor de nieuwbouw-, renovatie-, en doe-het-zelf sector. JV Afsluitingen & Tuinaanleg staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij de realisatie van jouw project. 
 

Tuinaanleg

Dankzij de jarenlange ervaring en creatieve oplossingen als tuinaannemer is bij JV Afsluitingen & Tuinaanleg ook veel vraag voor tuinaanleg. Voor jouw tuin zijn zowel strakke als losse vormen, hypermodern of klassieke tuinen mogelijk. In overleg en op maat van de cliënt zorgen zij voor de aanleg van volledige tuinen. Dit houdt dus ook in dat de grondwerken, het beklinkeren, het beschutten en het beplanten ze bij JV Afsluitingen & Tuinaanleg voor hun rekening nemen. 
 

Grasmatten, graszoden, steenkorven

Geef jouw tuin een mooie, natuurlijke groene look dankzij de grasmatten en graszoden die je kunt verkrijgen bij JV Afsluitingen & Tuinaanleg.  Ook om je tuin af te werken bij je bij hen op de juiste plaats. Naast gras kan je bij hen ook in een andere natuurlijke look, zoals stenen. De steenkorven van JV Afsluitingen & Tuinaanleg bieden je de nodige afsluitingen en zorgt voor een mooie afwerking. Neem zeker contact op met Jurrie en Hilde, zij helpen je met plezier verder.  

https://www.jv-afsluitingen-tuinaanleg.com

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je JV Afsluitingen & Tuinaanleg een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond