Bouwverlof Limburg: 10 juli tot 31 juli.

MozaVer bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 Na afspraak
Dinsdag 30/04 Na afspraak
Woensdag 01/05 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 28/04 Na afspraak

Info

Welkom bij MozaVer

U droomt ervan uw badkamer te renoveren? Wij zetten deze dromen om in werkelijkheid.

MozaVer verzorgt uw totale badkamerrenovatie. U schetst de badkamer van uw dromen, wij voeren deze voor u uit. We verzorgen zowel het ontwerp, als de coördinatie en de uitvoering van uw project. In alle werken zorgen we voor een optimale klantervaring en kwaliteit, met strikte naleving van de vooropgestelde deadlines en uw budget. Dit vinden we zelf zeer belangrijke waarden, die we dan ook graag doortrekken in de omgang met onze klanten.

 

Droombadkamer met een 3D-ontwerp

Stap voor stap brengen wij uw droombadkamer tot leven.

Tijdens onze eerste afspraak komen we ter plaatse, zodat we alles kunnen opmeten en de mogelijkheden kunnen bespreken. Vervolgens wordt ter plaatse een 3D-ontwerp gemaakt, zodat u meteen een beeld krijgt van hoe de badkamer er gaat uitzien.

Vervolgens nodigen wij u graag uit in onze toonzaal in Paal (Beringen). Hier staan we u bij in het kiezen van de materialen. Op basis hiervan maken wij een offerte op. Deze overlopen we samen, zodat alles helder is.
 

Volledige coördinatie

MozaVer hanteert tijdens de uitvoering een strikte planning. Aangezien uw badkamer een noodzakelijkheid is in het dagelijkse leven, vinden zij het zeer belangrijk dat de afgesproken planning gerespecteerd wordt. We zien erop toe dat alle werken elkaar vlot opvolgen en u op zo kort mogelijke termijn opnieuw over uw badkamer kunt beschikken. Ze doen alles van A tot Z. Ze breken de badkamer open, ze plaatsen nieuwe leidingen, ze plaatsen het sanitairs, de verwaringen, het plafond. Alles er op en er aan en dat in een strak schema. 
 

Beperkte hinder

MozaVer staat er steeds voor dat de stofhinder tot een minimum herleid wordt, door het plaatsen van een stofzuiger die het stof naar buiten afvoert. Indien gewenst wordt er ook een voorlopig toilet of een voorlopige douche geïnstalleerd.
 

Vloer- en tegelwerken

In alle werken zorgen ze bij MozaVer voor een optimale klantervaring en kwaliteit, met een strikte naleving van de vooropgestelde deadlines en het budget. Dit vinden zij zelf heel belangrijke waarden, die ze dan ook graag doortrekken in de omgang met onze klanten.
 

Uw droom, ons totaalproject

Droomt u van een gloednieuwe badkamer? We begeleiden je graag in het realiseren van deze plannen.
Neem een kijkje op www.mozaver.be of contacteer ons op 011 18 33 03.

Ligging en routebeschrijving