MozaVer bv

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraak
Zondag 20/06 Na afspraak

Info

MozaVer

U droomt ervan om uw badkamer te renoveren? MozaVer helpt u om die droom te verwezenlijken!

 

Wij visualiseren uw droombadkamer met een 3D-ontwerp

Wij nemen de volledige uitvoering van uw badkamer renovatie voor onze rekening. Dit start al bij het uittekenen van uw droom badkamer en het visualiseren met een 3D model. Zo krijgt u onmiddellijk een realistisch beeld van hoe de badkamer er zal uitzien. Wij denken met u mee, zowel op praktisch als op esthetisch vlak.
 

We zorgen voor een zeer strikte planning en opvolging

We hanteren tijdens de uitvoering een zeer strikte planning. Aangezien uw badkamer een noodzakelijkheid is in het dagelijkse leven, vinden we het zeer belangrijk dat de afgesproken planning gerespecteerd wordt. We zien er dan ook op toe dat alle werken elkaar vlot opvolgen en u op zo kort mogelijke termijn opnieuw over uw badkamer kan beschikken. Verder voorzien we in tussentijd een alternatief indien het uw enige badkamer en toilet zijn die gerenoveerd worden. Daarnaast nemen we tijdens de werken maatregelen om de hinder tot een minimum te beperken, zoals het installeren van een stofzuiger die alle stof en zand naar buiten blaast. U kan er uiteraard van op aan dat een snelle klus niet gelijkstaat aan een overhaaste: de werken gebeuren steeds op grondige en zorgvuldige wijze.
 

Onze belangrijkste waarden: optimale klantervaring en kwaliteit

In alle werken zorgen we voor een optimale klantervaring en kwaliteit, met een strikte naleving van de vooropgestelde deadlines en het budget. Dit vinden we zelf heel belangrijke waarden, die we dan ook graag doortrekken in de omgang met onze klanten.


Hoe zal uw droombadkamer eruit zien?

Is uw oude badkamer toe aan een grondige renovatiebeurt? Neem dan contact op met MozaVer via het nummer 011 18 33 03 om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer info en referenties kan u ook terecht op http://www.mozaver.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief