Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten
Dinsdag 05/12 09:00 - 19:00
Woensdag 29/11 09:00 - 19:00
Donderdag 30/11 09:00 - 17:00
Vrijdag 01/12 09:00 - 19:00
Zaterdag 02/12 09:00 - 17:00
Zondag 03/12 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut en Parfumerie An draagt zorg aan jouw schoonheid

Bij Schoonheidsinstituut & Parfumerie An uit Paal-Beringen kan je terecht voor gelaatsverzorgingen, lichaamsverzorgingen, microdermabrasie, micro-needling, kunstnagels, manicure en pedicure. Daarnaast hebben ze zich ook gespecialiseerd in permanente make-up en kan je leuke geschenkartikelen kopen zoals parfums en cadeaubonnen. Kortom bij alles wat te maken heeft met schoonheid en verzorging zijn er geen geheimen voor Schoonheidsinstituut & Parfumerie An. 
 

Gelaatsverzorging voor een jonge en frisse huid

Zowel dames als heren kunnen bij Schoonheidsinstituut & Parfumerie An aankloppen voor een professionele gelaatsverzorging. Zij verwennen jou met speciale technieken en gaan in op de individuele behoeften van je huidtype waardoor jij er weer jonger en frisser zal uitzien. 
 

Huidanalyse

Alleen wie zijn huid kent tot in detail, kan deze optimaal verzorgen en beschermen. Leer je huid kennen met een professionele hightech huidanalyse. De Babor Derma Visualizer toont hoe jouw huid er in de diepte uitziet. Bij deze gedetailleerde analyse geven we je het nodige advies zodat de behandeling en verzorging perfect worden afgestemd op jouw behoeften.
 

Lichaamsverzorging

Wil jij jezelf graag in de watten laten leggen, kies dan voor de lichaamsverzorging van Schoonheidsinstituut & Parfumerie An. Elke verzorging is gericht op de specifieke behoefte van jouw huid, waardoor de huidfuncties gestimuleerd, geregeld en behouden worden.
 

Kunstnagels en nail art

Voor de perfecte kunstnagels in Paal en omgeving moet je gegarandeerd bij Schoonheidsinstituut & Parfumerie An zijn. Je kan ervoor kiezen om jouw eigen nagels met gel te verstevigen of om uw nagels te verlengen met gel door middel van een tip of sjabloon. Zij hebben verschillende kleuren in de aanbieding. Zo beschikken ze over een bijzonder uitgebreid assortiment kunstnagels of kan je kiezen voor een 'French Manicure', waarbij de nagels voorzien worden van een fijne witte rand. En je kan kiezen voor een unieke 'nail art' naar keuze. In dat geval worden tekeningen, figuren, nagelpiercings, steentjes of parels aangebracht met verschillende technieken. Na 3 tot 5 weken, afhankelijk van de groei van jouw nagels, moeten de gelnagels vervolgens worden nabehandeld.
 

Manicure en pedicure

Verzorgde handen en voeten vindt iedereen wel belangrijk. Dankzij de professionele manicure en pedicure van Schoonheidsinstituut & Parfumerie An wordt hiervoor gezorgd. Alle problemen waarmee jij zou kampen worden grondig aangepakt. Met de manicure zullen je handen er na het vijlen, verwijderen van velletjes, opblinken en aanbrengen van nagellak weer stralend gezond uitzien. Ze geven een indruk van klasse en stijl, zeker als ze aangevuld worden met perfecte nagels. Kamp je met voetproblemen zoals eelt, likdoorns, eeltpitten of ingegroeide nagels, dat alles wordt professioneel aangepakt. Nadien volgt ook steeds weldadige voetmassage. Bij grotere problemen kunnen zij jou doorverwijzen naar een podoloog of een andere specialist waarbij je steeds wordt begeleid en voorzien van het beste advies.
 

Microdermabrasie en micro-needling

Microdermabrasie wordt ook aangeboden bij Schoonheidsinstituut & Parfumerie An, dit is een intensieve peeling voor een zichtbaar zachte, meer gladde huid. Zo worden, net als bij een intensieve peeling, de verhoornde cellen van de bovenste epidermis losgemaakt. Iedereen wil er graag jong blijven uitzien. En daarvoor hebben zij nu de behandeling met micro-needling. Via een toestel zorgen zij voor een onmiddellijk effect, waarvoor je heel wat complimenten zult krijgen.
 

Permanente Make-up

Met de permanente make-up bij Schoonheidsinstituut & Parfumerie An zorgen zij ervoor dat iedereen er op alle momenten van de dag verzorgd uitziet. Zo wint je heel wat tijd bij het opmaken in de ochtend. Als u allergisch bent voor gewone make-up is het eveneens de ideale oplossing. En het blijft perfect zitten onder alle omstandigheden, dus ook tijdens het sporten of in de sauna en met zwemmen. Permanente make-up kan zowel worden toegepast om oogleden en wenkbrauwen te accentueren. Maak snel je afspraak en ontdek je tweede jeugd dankzij Schoonheidsinstituut & Parfumerie An.
 

Huidverzorging

Schoonheidsinstituut & Parfumerie An bestaat al 27 jaar, wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van klanten op het gebied van huidverzorging en de juiste producten. De klant kan bij ons terecht met al zijn vragen, wij geven steeds het juiste advies. Onze service, kwaliteit en aandacht zijn zeer belangrijk, maar wij streven naar tevredenheid van onze klanten want dat is voor ons het belangrijkste.
 

BABOR cosmetica

Schoonheidsinstituut & Parfumerie An heeft een zeer ruim aanbod van allerhande verzorgingen voor zowel vrouwen als mannen. In het instituut wordt voornamelijk gewerkt met producten van BABOR.
BABOR is één van de toonaangevende cosmeticamerken in de wereld.
Het biedt de hoogste kwaliteit en werking geheel in harmonie met de natuur.

Reviews door klanten van Schoonheidsinstituut en parfumerie An

10 Jannes op 2022-12-30 om 23:05:26
Alles oke
9,3 Jan op 2022-12-30 om 10:50:34
DOE ZOVOORT AN HET GAAT JE GOED GAAN? JAN VDH
9,9 Katja op 2022-12-27 om 17:01:05
Fijn eindejaar en tot (heel) snel ;-)
10 Peter op 2022-12-26 om 13:01:54
Een gezond en gelukkig 2023! ?
10 Wendy op 2022-12-23 om 17:36:58
goede service, super vriendelijk rnfijn eindejaar !!
10 Irma op 2022-12-23 om 14:06:50
Doe zo verder?vriendelijk en behulpzaam. Ik wens jullie heel veel succes en fijne feestdagen en een goed eindjaar en een spetterend nieuw begin!
10 Benny op 2022-12-23 om 13:27:08
Dankjewel

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Schoonheidsinstituut en parfumerie An een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond