Openingsuren

Maandag 24/01 Na afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraak
Zondag 30/01 Gesloten

Info

Tuinhout Vanbilsen is uw raadgever voor een perfect afgewerkte tuin

Heeft u een tuinafsluiting nodig? Tuinhout Vanbilsen is uw partner voor het omheinen van uw tuin. Scherm uw tuin af van nieuwsgierige voorbijgangers, houdt uw hond veilig of het grasveld of demp de straatgeluiden. Een goede tuinafscherming van bij Tuinhout Vanbilsen is dé oplossing. 
 

Hakselwerken, uitfrezen

Tevens kunt u bij Tuinhout Vanbilsen terecht voor het vellen van alleenstaande en/of gevaarlijke bomen eventueel op grote hoogten, het bouwklaar maken van uw grond, het vellen of verwijderen van beschadigde bomen door stormwind, hakselwerken, uitfrezen van boomstronken,... Zij zorgen voor een propere, maar vooral veilige afwerking. De firma is ontstaan door het leveren van gezaagd en gekloven brandhout van eik en beuk. 
 

Draadafsluitingen

Bij draadafsluitingen gebruikt Tuinhout Vanbilsen draad van Betafence (vroeger Bekaert). Hun palengamma bevat ronde palen in diverse dikten en lengten. Zo zijn er geschilde palen die voornamelijk gebruikt worden om bomen steun te geven of weiden af te spannen. De mooiste palen blijven de gefreesde palen die een gelijkblijvende diameter hebben, maar in een iets duurdere prijsklasse vallen dan de geschilde palen. Erg in trek zijn de kastanjepalen die tevens erg duurzaam zijn. Het hout is harder omdat de boom langzamer groeit. Sinds kort leveren zij ook gecreosoteerde palen.
 

Tuinschermen

De tuinschermen van Tuinhout Vanbilsen zijn van geïmpregneerd en gewaxt hout en worden vervaardigd in eigen atelier. Voor bevestiging op de tussenlatten gebruiken ze enkel inox schroeven omdat deze bekend staan voor hun kwaliteit. Tevens bieden ze bij Tuinhout Vanbilsen de mogelijkheid om de op maat gemaakte schermen door ons te laten plaatsen met de nodige vakkennis. Verder zijn ze bovendien gespecialiseerd in het op maat maken van tuinschermen voor professionele plaatsers.
 

Paardenafsluiting

Voor de omheining van uw paardenweide, gebruiken ze bij Tuinhout Vanbilsen gecreosoteerde palen en planken om een betere kwaliteit te kunnen garanderen. Indien u dit wenst kan er ook schrikdraad bevestigd worden aan de afsluiting. 
 

Kunsthagen

Wilt u graag meer groen in uw tuin maar hebt u niet de tijd om de haag te onderhouden, dan zijn de kunsthagen van Tuinhout Vanbilsen de ideale oplossing. U kan er terecht voor de klassieke kunsthagen maar in een iets duurdere prijsklasse zijn ook andere motieven beschikbaar. Van laurier tot buxus en conifeer. Alle kunsthagen zijn bestand tegen zonlicht en ondergaan geen kleurverandering. Zo kunt u jarenlang genieten van een mooie tuin waar geen werk aan is. 
 

Tuinhuizen

Tuinhout Vanbilsen zorgt voor uw tuinhuis. Alle tuinhuizen kunnen op maat gemaakt worden. U kan kiezen uit een blokhut systeem of u kunt zelf uw tuinhuis samenstellen. Net zoals bij carports beschikt u over de keuze om uw tuinhuis zelf te plaatsen of u kunt het overlaten aan Tuinhout Vanbilsen. 

 

Vraag vrijblijvend uw prijsofferte via https://www.tuinhout-vanbilsen.be/offerte-en-contact

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Tuinhout Vanbilsen

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Goed gedaan!... 8 Review door: Willem
Elfi doe zo verder. Het is zalig... 10 Review door: Saenen
Doe zo verder.... 9,5 Review door: Marc
goede service en vriendelijk... 9,5 Review door: Tania casier
Zeer vriendelijk en behulpzaam... 9,5 Review door: DIrck