Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Info

Onze firma is ontstaan door het leveren van gezaagd en gekloven brandhout van eik en beuk. Beide houtsoorten zijn kwalitatief hetzelfde en zorgen voor een gezellige warmte in uw open haard.
lkmjsdf

Tevens kunt u bij ons terecht voor het vellen van alleenstaande en/of gevaarlijke bomen eventueel op grote hoogten, het bouwklaar maken van uw grond, het vellen of verwijderen van beschadigde bomen door stormwind, hakselwerken, uitfrezen van boomstronken,... Wij zorgen voor een propere, maar vooral veilige afwerking.
 
Bij draadafsluitingen gebruiken wij draad van Betafence ( vroeger Bekaert ). Ons palengamma bevat ronde palen in diverse dikten en lengten. Zo zijn er geschilde palen die voornamelijk gebruikt worden om bomen steun te geven of weiden af te spannen. De mooiste palen blijven de gefreesde palen die een gelijkblijvende diameter hebben, maar in een iets duurdere prijsklasse vallen dan de geschilde palen. Erg in trek zijn de kastanjepalen die tevens erg duurzaam zijn. Het hout is harder omdat de boom langzamer groeit. Sinds kort leveren wij ook gecreosoteerde palen.
 
Onze tuinschermen van geïmpregneerd en gewaxd hout worden vervaardigd in eigen atelier. Voor bevestiging op de tussenlatten gebruiken we enkel inox schroeven omdat deze bekend staan voor hun kwaliteit. Tevens bieden we de mogelijkheid om de op maat gemaakte schermen door ons te laten plaatsen met de nodige vakkennis. Verder zijn we tevens gespecialiseerd in het op maat maken van tuinschermen voor professionele plaatsers.
 
Vraag vrijblijvend uw prijsofferte!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Goed gedaan!... 8 Review door: Willem
Elfi doe zo verder. Het is zalig... 10 Review door: Saenen
Doe zo verder.... 9,5 Review door: Marc
goede service en vriendelijk... 9,5 Review door: Tania casier
Zeer vriendelijk en behulpzaam... 9,5 Review door: DIrck