Openingsuren

Maandag 04/07 09:00 - 18:00
Dinsdag 05/07 Gesloten
Woensdag 29/06 09:00 - 18:00
Donderdag 30/06 09:00 - 18:00
Vrijdag 01/07 09:00 - 18:00
Zaterdag 02/07 09:00 - 18:00
Zondag 03/07 Gesloten

Info

Hartelijk welkom bij Dranken Vertessen in Beringen 

Dranken Vertessen uit Beringen is een familiebedrijf dat sinds 1930 de kelen smeert van diverse klanten. De zaak is gevestigd op de Zuidstraat 198 in Beverlo. Zij leveren zowel aan bedrijven zoals scholen, horecazaken, alsook aan evenementen en particulieren. Voor grote evenementen wordt er gevraagd om graag 1 tot 2 maanden op voorhand te bellen, voor kleine gelegenheden is 1 week op voorhand voldoende. Dranken Vertessen is werkzaam in een straal van ca. 40km in de omgeving van Beringen.
 

Likeuren, sterke dranken, wijnen, frisdranken,...

Zoals het van een goede drankenhandel verwacht wordt hebben ze bij Dranken Vertessen een gevarieerd aanbod klaarstaan van verscheidene soorten dranken, er is voor ieder wat wils. Zij hebben alle soorten frisdranken, alcoholische sterke dranken, likeuren en wijnen. Bij de wijnen heb je dan ook nog eens een grote keuze in rode wijn, witte wijn, rosé en champagnes. Daarnaast kan je bij Dranken Vertessen ook terecht voor koffie, melk en lekker snoepgoed om te knabbelen. Ook feestverpakkingen om de drank mooi in te pakken mogen niet ontbreken. 
 

Bierkorven

Overigens hebben ze zich bij Dranken Vertessen gespecialiseerd in het maken van originele bierkorven. Ze worden speciaal op jouw maat en voorkeuren gemaakt. Zij hebben een ruim assortiment van gewone en speciale bieren ter beschikking.
 

Spaaracties

Bij Dranken Vertessen staat een goede service hoog aangeschreven en daarom bieden zij je een snelle bediening en verschillende spaarachties en promoties aan. Vraag naar je spaarkaart bij het bezoek aan de zaak. Ga langs bij Dranken Vertessen in Beringen en maak van elke dag een feest.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dranken Vertessen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Bedankt voor de altijd vriendeli... 9,5 Review door: Denise
nee... 9 Review door: Jos
Altijd een plezier om bij jullie... 9,5 Review door: Venessa
Doe gewoon verder zaals je bezig... 9,3 Review door: Marleen
Proost op een nieuw- jaar !Warme... 9,5 Review door: Christa
Vriendelijk!!!!... 9,7 Review door: Wilma