Wintershoeve Ijs

Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten
Dinsdag 05/12 14:00 - 21:00
Woensdag 29/11 14:00 - 21:00
Donderdag 30/11 14:00 - 21:00
Vrijdag 01/12 14:00 - 21:00
Zaterdag 02/12 14:00 - 21:00
Zondag 03/12 14:00 - 21:00

Info

Wintershoeve Ijs: van zuivelproducten tot honing

Het onderscheid tussen verse producten en die uit de supermarkt is vaak overduidelijk, vind je niet? De smaak, de textuur, de aroma's – alles lijkt levendiger en puurder bij verse waren. Bij Winterhoeve Ijs in Beringen hebben ze het begrip van “versheid” volledig omarmd. Ze maken er niet enkel hun zaak van, maar ook hun passie, om fijnproevers en liefhebbers van échte verse voeding te verwennen. Elk product dat je bij Winterhoeve Ijs aantreft, ademt een gevoel van versheid uit dat zo van het land lijkt te komen. En dat is ook het geval, want ze brengen je zuivelproducten rechtstreeks van bij de boer, waardoor je verzekerd bent van een authentieke smaakervaring bij elke hap of slok. Het is meer dan voeding; het is een belofte van kwaliteit en puurheid.
 

Uitgebreid assortiment: véél meer dan ijs alleen

Bij Wintershoeve Ijs in Beringen bieden ze een uitgebreid assortiment aan dat het hart van elke fijnproever sneller doet kloppen. De versheid van de producten staat centraal, van romige hoevemelk, volle of magere koemelk, tot authentiek hoeveijs. De boter, bereid met liefde en vakmanschap, is een ware delicatesse, net als de ambachtelijke room en uitgebreide kaasschotels.

Naast deze zuivelproducten zijn er nog veel meer lekkernijen. Denk aan eieren van hun eigen kippen, rijke en aromatische honing, en diverse bereide gerechten vol verse ingrediënten rechtstreeks van de boerderij. Ijstaarten zijn dé specialiteit, maar er zijn nog veel andere zoete verleidingen. Waan je in de straten van Brussel met de knapperige Brusselse wafels, laat je verwennen door een smeuïge chocomousse, of proef de huisgemaakte rijstpap. Daarnaast is er fruitige yoghurt, zachte platte kaas, en heerlijke pannenkoeken met echte Loonse stroop.
 

Verwen jezelf of degenen die je lief zijn!

Voor wie op zoek is naar een origineel cadeau, bieden ze ook prachtige cadeaukorven en cadeaubonnen aan. En waarom niet even uitrusten op het gezellige terras terwijl je geniet van een croque-monsieur, of de unieke weideburger? Vergeet ook zeker niet de nostalgische ijskar te bezoeken voor een vleugje nostalgie. Kortom, Wintershoeve Ijs is meer dan een bezoek waard voor elke liefhebber van authentieke, verse producten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Wintershoeve Ijs een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond