Openingsuren

Maandag 26/04 Na afspraak
Dinsdag 27/04 Na afspraak
Woensdag 28/04 Na afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraak
Vrijdag 23/04 Na afspraak
Zaterdag 24/04 Na afspraak
Zondag 25/04 Na afspraak

Foto’s

Info

B. Vercammen - Algemene Schrijnwerkerij: voor al uw interieur op maat

Bij Schrijnwerkerij Bart Vercammen te Berlaar kan u terecht voor al uw maatwerk voor interieur, keukens, trappen, ramen en deuren. Voor elk project kan u een gratis offerte verkrijgen.
 

Keukens op maat

Met een keuken op maat kan u uw kookruimte optimaal benutten volgens de indeling en opbouw die u wenst. Schrijnwerkerij Bart Vercammen biedt u de complete vrijheid wat betreft uitzicht, opbouw, kleuren en materialen van uw keuken. Zo geniet u niet enkel van het praktische van een keuken op maat, maar kan u ook gaan voor esthetische perfectie.
 

Trap op maat

Uw trap is een zeer aanwezig object binnen uw woning. Daarom wil u niet alleen dat deze praktisch en veilig is, maar ook dat de trap er mooi goed uitziet en past in uw interieur. Is hiervoor een speels of een strak design nodig? Wenst u een trap in een landelijke of klassieke stijl? Algemene Schrijnwerkerij Bart Vercammen bespreekt samen met u de mogelijkheden en luistert naar uw wensen, om uw woning te voorzien van de perfecte trap op maat.
 

Ramen in hout en pvc

PVC is een zeer populair materiaal voor het vervaardigen van ramen. Het leent zich uitstekend voor allerhande toepassingen, van klassiek tot modern. Ramen in hout creëren dan weer die typische warme sfeer in uw huis. Op vlak van kleuren, is er keuze te over bij ramen in hout.

Bel voor een gratis offerte naar: 0476/86 01 32.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief