Oud Balder

Foto’s

Info

In Oud Balder, gelegen in het centrum van Berlaar, huist zowel een café als restaurant. Oud Balder werd meteen een trekpleister op gebied van horeca en heet u van harte welkom voor een verfrissend of verwarmend drankje, of een lekkere maaltijd. Regelmatig zijn er suggesties en bij goed weer is het heerlijk vertoeven op het terras.
 

Restaurant

Wie rondloopt op de Markt in Berlaar, kan steeds bij Oud Balder terecht voor een hapje of een drankje. ’s Winters kan u hier komen opwarmen met een warme koffie en in de warme maanden is dit café de ideale plek voor een verfrissend drankje wanneer u in Berlaar vertoeft.
Oud Balder is tevens een restaurant waar men pure kwaliteit serveert aan een zeer democratische prijs. De schotels zijn altijd bereid met dagverse producten en met oog voor details.
 

Maaltijden

Restaurant Oud Balder heeft voor elk wat lekkers op de kaart staan, die voornamelijk bestaat uit Vlaamse klassiekers.. Zo kan u hier niet enkel vleesgerechten zoals vol-au-vent, stoofvlees, frikandellen en goulash consumeren, maar staan er ook aangepaste vegetarische schotels en kinderschotels op het menu. Verder biedt Oud Balder regelmatig nieuwe suggesties. Allemaal aan een degelijke prijskwaliteitsverhouding.
 

Snacks

Heeft u slechts zin in een snelle, kleine snack? Dan zijn de koude schotels, broodjes, of croque naar keuze zeer geschikt.
Ga zeker eens langs en geniet van de gezelligheid, van de vriendelijke bediening en van de heerlijke gerechten.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief