Openingsuren

Maandag 13:30 - 22:30
Dinsdag Na afspraakNa afspraak
Woensdag Na afspraakNa afspraak
Donderdag Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10:00 - 19:00
Zaterdag Na afspraakNa afspraak
Zondag GeslotenGesloten

Info

Schoonheidsinstituut BeautyMaster, gelegen aan de FR. Dottermansstraat in Bertem, is gespecialiseerd in diverse types verzorgingen en behandelingen. U kunt er terecht voor manicures, pedicures, epilatie, make-up, huidverbetering, ontharing, verzorgingsproducten, voedingssupplementen en dieetadvies.
 

Schoonheidsbehandelingen

Iedereen wordt op schoonheidsgebied graag in de watten gelegd door een professional. Door de juiste technieken en behandelingen toe te passen, weet Goedele van BeautyMaster haar klanten perfect te behandelen en bij te staan met raad en advies. In de zaak zelf kan je terecht voor allerhande verzorgingen op schoonheidsgebied.

Ga langs of maak je afspraak voor een professionele make-up sessie, epilatie, gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, pedicure, definitief ontharen, make-up, wimperlifting of manicure. 
 

Schoonheidsbehandelingen voor mannen

Niet enkel vrouwen kunnen ontspannen in de verzorgingsstoel of op de verzorgingstafel van BeautyMaster. Ook mannen zijn welkom bij BeautyMaster om een pedicure, manicure, massage, gelaatsverzorging en/of ontharing te laten uitvoeren.
 

Producten 

Als verdeler van de producten van Rainpharma, Centpurcent, Iamklean, Men3,Revvi, Dermalogica en The Ohm Collection is er voor elk type huid wel een gepaste verzorging beschikbaar.

Zoekt u nog een leuk accentje om uw look af te werken? Bevraag u in de zaak of vraag een demonstratie van Victoria juwelen bij jou thuis!

Er zijn geregeld acties met mooie kortingen, schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief via www.beautymaster.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Bedankt voor mij zo vriendelijk... 10 Review door: Lien
Doe zo verder met je fantastisch... 10 Review door: Sylvia
Doe zo verder, TOP!... 10 Review door: Sandra
dank voor de professionele en vr... 10 Review door: Carine
perfecte service en vriendelijk... 9,4 Review door: Yvonne
Na een gelaatsverzorging van jou... 10 Review door: Caroline
Goedele is supervriendelijk en g... 10 Review door: Martine