Openingsuren

Maandag 13:30 - 22:30
Dinsdag Na afspraakNa afspraak
Woensdag Na afspraakNa afspraak
Donderdag Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10:00 - 19:00
Zaterdag Na afspraakNa afspraak
Zondag GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut BeautyMaster, gelegen aan de FR. Dottermansstraat in Bertem, is gespecialiseerd in diverse types verzorgingen en behandelingen. U kunt er terecht voor manicures, pedicures, epilatie, (permanente) make-up, huidverbetering, ontharing, verzorgingsproducten, voedingssupplementen en dieetadvies.
 

Schoonheidsbehandelingen

Iedereen wordt op schoonheidsgebied graag in de watten gelegd door een professional. Door de juiste technieken en behandelingen toe te passen, weet Goedele van BeautyMaster haar klanten perfect te behandelen en bij te staan met raad en advies. In de zaak zelf kan je terecht voor allerhande verzorgingen op schoonheidsgebied.

Ga langs of maak je afspraak voor een professionele make-up sessie, epilatie, gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, pedicure, definitief ontharen, permanente make-up & microblading, wimperlifting of manicure. 
 

Schoonheidsbehandelingen voor mannen

Niet enkel vrouwen kunnen ontspannen in de verzorgingsstoel of op de verzorgingstafel van BeautyMaster. Ook mannen zijn welkom bij BeautyMaster om een pedicure, manicure, massage, gelaatsverzorging en/of ontharing te laten uitvoeren.
 

Producten 

Naast het reguliere schoonheidssalon zijn er nog tal van producten en verzorgingen te krijgen om uit te proberen of thuis zelf je behandeling verder te zetten. Als verdeler van producten van Rainpharma, Dermalogica en The Ohm Collection is er voor elk type huid wel een gepaste verzorging beschikbaar.

Zoekt u nog een leuk accentje om uw look af te werken? Bevraag u in de zaak of vraag een demonstratie van Victoria Jewels bij jou thuis!

Er zijn geregeld acties met mooie kortingen, dus hou de webpagina zeker in de gaten. 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Nieuws & Promoties

Kerstcadeau's

Wil je je geliefde, collega, vrienden, kennissen of familie verrassen met een mooi, Belgisch cadeau met de feestdagen of een andere gelegenheid? Kijk dan zeker even op mijn webshop. www.beautymaster.be/shop
Alles kan ook naar je verstuurd worden.
Groetjes

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

dank voor de professionele en vr... 10 Review door: Carine
perfecte service en vriendelijk... 9,4 Review door: Yvonne
Na een gelaatsverzorging van jou... 10 Review door: Caroline
Goedele is supervriendelijk en g... 10 Review door: Martine
Doe zo voort Goedele!... 10 Review door: Marc
Steeds leuke ontvangst en fijne... 9,1 Review door: Greet
Goedele, doe zo voort !!! Je ben... 9,9 Review door: Anne