BeautyMaster

Openingsuren

Maandag 13:30 - 22:30
Dinsdag Na afspraak
Woensdag Na afspraak
Donderdag Na afspraak
Vrijdag 10:00 - 19:00
Zaterdag Na afspraak
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut BeautyMaster, gelegen aan de FR. Dottermansstraat in Bertem, is gespecialiseerd in diverse types verzorgingen en behandelingen. U kunt er terecht voor manicures, pedicures, epilatie, (permanente) make-up, huidverbetering, ontharing, verzorgingsproducten, voedingssupplementen en dieetadvies.
 

Schoonheidsbehandelingen

Iedereen wordt op schoonheidsgebied graag in de watten gelegd door een professional. Door de juiste technieken en behandelingen toe te passen, weet Goedele van BeautyMaster haar klanten perfect te behandelen en bij te staan met raad en advies. In de zaak zelf kan je terecht voor allerhande verzorgingen op schoonheidsgebied.

Ga langs of maak je afspraak voor een professionele make-up sessie, epilatie, gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, pedicure, definitief ontharen, permanente make-up & microblading, wimperlifting of manicure. 
 

Schoonheidsbehandelingen voor mannen

Niet enkel vrouwen kunnen ontspannen in de verzorgingsstoel of op de verzorgingstafel van BeautyMaster. Ook mannen zijn welkom bij BeautyMaster om een pedicure, manicure, massage, gelaatsverzorging en/of ontharing te laten uitvoeren.
 

Producten 

Naast het reguliere schoonheidssalon zijn er nog tal van producten en verzorgingen te krijgen om uit te proberen of thuis zelf je behandeling verder te zetten. Als verdeler van producten van Rainpharma, Dermalogica en The Ohm Collection is er voor elk type huid wel een gepaste verzorging beschikbaar.

Zoekt u nog een leuk accentje om uw look af te werken? Bevraag u in de zaak of vraag een demonstratie van Victoria Jewels bij jou thuis!

Er zijn geregeld acties met mooie kortingen, dus hou de webpagina zeker in de gaten. 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019

Nieuws & Promoties

Rainpharma Lucky Friday

Wat een ongelofelijke geschenken. Binnenkort is het terug zo ver. Geschenkjes kopen voor onze geliefde. Dit kan op vrijdag 13/12. Wel kies dan zeker uit ons 17 delige cadeau-gamma. We hebben voor iedereen wat, zowel in geur en kleur maar ook in prijs.

Open bijlage

Trefwoorden

Reviews

zeer attente en lieve dame.... 10 Review door: Greta
Altijd,heel tevreden... 9,6 Review door: Lieve
Heel vriendelijk ,kent haar job... 9,6 Review door: Lieve
altijd vriendelijk, professionel... 10 Review door: Myriam
Elke keer al tevreden!... 10 Review door: Jorien
Dik in orde!... 10 Review door: Jorien