Enkel op afspraak

Maandag 24/01 Na afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraak
Vrijdag 21/01 Na afspraak
Zaterdag 22/01 Na afspraak
Zondag 23/01 Gesloten

Foto’s

Info

Dierenartsenpraktijk K. Leyssens, wat kunnen zij doen voor uw huisdier?

 

U kunt steeds bij hen terecht voor kwaliteitsvolle, eerlijke diergeneeskunde met een hart voor mens en dier.
Zij behandelen uw gezelschapsdieren met de grootste zorg. Van vaccinatie en een goede basisgezondheid tot radiografisch of echografisch onderzoek, operaties, bloedtransfusies, ... en zo veel meer. Ook in het nemen van beslissingen trachten ze u en uw dier zo goed mogelijk bij te staan en te begeleiden, waarbij de uiteindelijke beslissing natuurlijk bij u ligt.

 

Dierenverzorging

Ze hechten hierin ook veel belang aan een persoonlijke aanpak en aan het creëren van een vertrouwde en gemoedelijke sfeer. Om een optimale verzorging van uw huisdier te garanderen beschikken ze over een goed uitgeruste praktijk.

Ze trachten de kwaliteit van hun dienstverlening extra te optimaliseren door middel van overleg en samenwerking met collega's en sturen indien nodig door naar zorgvuldig uitgekozen specialisten.

 

Spoedgevallen en permanentie tijdens het weekend

Voor een spoedgeval kan u 24u/24u telefonisch terecht op het nummer 016 88 06 77. Het is belangrijk hiervoor steeds op voorhand contact met hen op te nemen! Op deze manier kunnen ze indien nodig afspraken verzetten en de nodige voorbereidingen treffen om zo een optimale verzorging van uw dier te verzekeren.
 

Dierenartsen

De praktijk maakt deel uit van het dierenartsenteam in de streek, zodat een permanentie tijdens de weekends verzekerd is. Ze trachten zo veel mogelijk eigen patiënten zelf te behandelen, maar bij afwezigheid krijgt u via het antwoordapparaat het nummer van de dierenarts van dienst te horen. Zij verwelkomen u en uw huisdier graag in hun praktijk!

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Goede zaak... 8,2 Review door: Linde
Zeer vriendelijk!... 8,2 Review door: Matteo
Heel vriendelijk en geduldig. Ge... 10 Review door: Martine
Bedankt voor de goede zorg voor... 10 Review door: DOMINIQUE
Super vriendelijk. Vooral heel z... 10 Review door: Martine
Ben zeer tevreden van mijn diere... 9,5 Review door: Peigneur