Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten
Dinsdag 05/12 08:00 - 18:00
Woensdag 29/11 08:00 - 18:00
Donderdag 30/11 08:00 - 19:00
Vrijdag 01/12 08:00 - 19:00
Zaterdag 02/12 07:00 - 17:00
Zondag 03/12 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Steff's D. team in Bertem zit je goed geknipt

Steff's D. Team is een bloeiende zaak waarin vakmanschap, kwaliteit en artistieke visie hand in hand gaan. Tevreden terugblikkend naar wat is geweest, maar vooral halsreikend uitkijken naar de toekomst met slechts één doel voor ogen: vooruitstrevend blijven en hierdoor nog beter worden. Steff’s D. Team coiffeert jouw droomkapsel, maar doet ook meer dan dat. Deze zorgt voor die totaalervaring mét die extra persoonlijke touch. Met oog voor detail. Jou goed in uw je doen voelen, daar gaat Steff's D. Team voor! Is het door je een nieuwe look aan te meten, of gewoon een perfecte kapbeurt? Kom het zelf ervaren en oordeel zelf.
 

Dameskapper met een speciaal opsteekkapsel 

Feestelijke gelegenheid? Communie? Trouwfeest met prachtige bruidskapsels? Voor Steff's D. team een fluitje van een cent.
Ons creatief team maakt graag hun eigen ontwerp werkt met de nodige accessoires die extra touch geven om zo te kunnen stralen op een speciale gelegenheid. Wij raden aan om jouw haar 1 dag vooraf te wassen, dit is beter voor de houdbaarheid. Want wij steven naar dat u buiten gaat met een grote glimlach.
 

Knipbeurt met een zalige hoofdmassage

Als een herboren mens en volledig zen onze zaak verlaten, dat kan! Want naast een knipbeurt ben je bij deze bloeiende zaak ook aan het juiste adres voor een rustgevende hoofdmassage en lichttherapie. Daarna kan je lekker relaxen met een drankje in de loungebar.


Wat gebeurt er bij lichttherapie?

Bij lichttherapie wordt kunstlicht gebruikt, UVA-licht. Om uw huid extra gevoelig te maken voor deze stralen. Uw huid wordt ingesmeerd met psoralenen. Deze stoffen maken de huid tijdelijk extra gevoelig voor zonlicht van het type ultraviolet A.
 

Relaxatie producten

Vanaf heden zijn ook de relaxatie producten van de nummer 1 in verzorging. Wij gebruiken Kevin Murphy hiervoor.
 

Haarkleuringen advies op maat

Ben je op zoek naar een haarkleur of highlights die echt bij je past?
Fantastisch, dan ben je bij onze kleurexperten alvast aan het juiste adres.
Wij staan voor je klaar met professioneel advies en kiezen stap voor stap een uniek kleurstaaltje dat jouw huidskleur, uitstraling en karakter verdiend.

Mag het net dat tikkeltje meer zijn? Wij zijn creatief met haar kleuren en geven jouw coupe een enorme kleurboost zodat jij ons kapsalon in Bertem ongetwijfeld buiten wandelt met een stevige dosis pit en zelfvertrouwen. 

Goudblond, kastanjebruin, goudrose, ash of parelmoer? Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, maar uiteindelijk kiezen we wat het beste bij jou past.
 

Hairextensions/haarverlengingen 

Altijd gedroomd van lang haar of een volle haardos?
Of toch misschien een leuke kleurschakeling, maar u heeft geen zin om uw haar te kleuren of te ontkleuren?
Hiervoor kunnen wij de oplossing bieden!
Haarextensions met de juiste verzorging kunnen ongeveer 4 tot 5 maanden in uw haar blijven.
 

Brushen

Volume, stijl of liever een leuke wave?
Wij passen ons aan, aan de wensen van u en uw haar.
Onze prijzen zijn inclusief aangepast shampoo, conditioner, versteviger en stylingproducten.
 

Herenkapper

Een snelle knipbeurt of klaar voor een complete kapsel make-over? Steff's D. team neemt de haren van grote tot minder grote superhelden onder handen.
 

Waar vind je onze hair & cair?

Steff's D. Team vindt je in het commerciële centrum van Bertem, centraal gelegen in hartje Vlaams-Brabant en langs de E40. Er is ruime parkeergelegenheid vlak aan de deur.

Hairdresser of the year 2015.
Gelijkgesteld met beste kapper Benelux.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Steff's D. team een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond