Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 08:00 - 18:00
Woensdag 26/01 08:00 - 18:00
Donderdag 27/01 08:00 - 19:00
Vrijdag 21/01 08:00 - 19:00
Zaterdag 22/01 07:00 - 17:00
Zondag 23/01 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Steff's D. team in Bertem zit je goed geknipt

Wat ooit begon als een kappersdroom is intussen reeds meer dan 25 jaar werkelijkheid: een naam van betekenis zijn in de kapperswereld. Steff's D. Team is een bloeiende zaak waarin vakmanschap, kwaliteit en artistieke visie hand in hand gaan. Tevreden terugblikkend naar wat is geweest, maar vooral halsreikend uitkijken naar de toekomst met slechts één doel voor ogen: vooruitstrevend blijven en hierdoor nog beter worden.
 

Kapsalon

Steff’s D. Team coiffeert jouw droomkapsel, maar doet ook méér als dat. Deze zorgt voor die totaalervaring mét die extra persoonlijke touch. Met oog voor detail. Jou goed in uw je doen voelen, daar gaat Steff's D. Team voor! Is het door je een nieuwe look aan te meten, of gewoon een perfecte kapbeurt? Kom het zelf ervaren en oordeel zelf.
 

Haarkapper

Steff's D. Team vindt je in het commerciële centrum van Bertem, centraal gelegen in hartje Vlaams-Brabant en langs de E40. Er is ruime parkeergelegenheid vlak aan de deur.
 

Haarknipbeurt, hoofdmassage

Als een herboren mens en volledig zen onze zaak verlaten, dat kan! Want naast een haarknipbeurt ben je bij deze bloeiende zaak ook aan het juiste adres voor een rustgevende hoofdmassage en lichttherapie. Nadien kan je lekker relaxen met een drankje in de loungebar. Vanaf heden zijn ook de relaxatieproducten van de nummer 1 in verzorging, Kevin Murphy, te gebruiken in hun relaxatiehoek.

Hairdresser of the year 2015.
Gelijkgesteld met beste kapper BeNeLux.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/