Openingsuren

Maandag 28/11 09:00 - 18:00
Dinsdag 29/11 09:00 - 18:00
Woensdag 30/11 09:00 - 12:30
Donderdag 01/12 09:00 - 18:00
Vrijdag 02/12 09:00 - 18:00
Zaterdag 03/12 09:00 - 13:00
Zondag 27/11 Gesloten

Info

Schakel Veronica Cars uit Bertem in als je van een busreis een luxereis wilt maken

Veronica Cars is een reisbureau gelegen te Bertem, ze is gespecialiseerd in bussen en vervoer van grote groepen in alle comfort en luxe. Een busreis zal nooit meer vervelend zijn dankzij de goede zorgen van Veronica Cars.
 

Luxetransport, luchthavenvervoer, werkvervoer en schoolvervoer

Met meer dan 30 jaar ervaring in driesterrenbussen is Veronica Cars dé aangewezen partner als het gaat om comfort en luxe-reizen. U kan beroep doen op Veronica Cars voor zowel dagtrips als meerdaagse reizen. Met de comfort van haar transportservice kan u zich volledig richten op het genieten van uw vakantie, in plaats van zelf te stressen achter het stuur.
 

Reisbureau

Naast het aanbod daguitstappen en meerdaagse vakanties, kan u via dit reisbureau ook reizen op maat boeken bij bekende touroperators. Indien gewenst zorgt Veronica Cars voor transfers van en naar de luchthaven. Heeft u nood aan transport voor meer praktische doeleinden? Geen probleem, naast vakantietransport behoren ook schoolvervoer en werkliedenvervoer tot de aangeboden diensten. Veronica Cars is van alle markten thuis!
 

Luxebussen en autocarverhuur

Of het nu gaat om een daguitstap, een meerdaagse busreis, een culturele citytrip of een luxevakantie, boek bij Veronica Cars voor een aangename reisbeleving! Het bedrijf staat garant voor busreizen op hoog niveau: haar bussen bieden u een zee van ruimte dankzij de comfortabele zetels en extra beenruimte. Achter het stuur zit steeds een ervaren en plichtsbewuste chauffeur die u in alle veiligheid naar de eindbestemming brengt. 
 

Reizen

Wie met een bus van Veronica Cars reist, krijgt waar voor z’n geld. Het comfort, het gemak en de zorgeloosheid bieden vast en zeker een meerwaarde aan uw vakantie. Voor nog meer details en informatie kan je alvast een kijkje nemen op hun website https://veronicacars.be/ .

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Veronica Cars een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

mijn beste wensen en hopelijk ku... 9 Review door: Strubbe
Beste Wensen voor 2021 Groetjes... 9,3 Review door: Hilda
vind dit goed... 9,5 Review door: Strubbe
goede dienstverlening... 10 Review door: Louis