Openingsuren

Maandag 01/07 10:00 - 18:00
Dinsdag 25/06 10:00 - 18:00
Woensdag 26/06 10:00 - 18:00
Donderdag 27/06 10:00 - 18:00
Vrijdag 28/06 10:00 - 18:00
Zaterdag 29/06 10:00 - 18:00
Zondag 30/06 12:00 - 18:00

Info

Slaap in stijl dankzij Swermès Sleep in Beveren bij Antwerpen

Slapen is zo belangrijk. Zalig slapen is een genot. En dat kan je best in een goed bed. Ervaar je dit niet, of je hebt zelfs  een slechte nachtrust, dan breng je best een bezoek aan slaapwinkel Swermès Sleep in Beveren. Het zal een echte verrassing zijn wat kwaliteit zij hebben voor zo weinig geld. Swermès Sleep is namelijk gespecialiseerd om het juiste slaapcomfort te bieden aan hun klanten. Zij geven je graag advies over kofferbedden, boxsprings, matrassen en beddengoed.
 

Super kwaliteit aan een lage prijs.

Swermès Sleep werkt samen met topmerken zoals ABC-BEDDING en DICOBED. En de prijzen zijn verrassend genoeg zeer laag. Zaakvoerder Lutfi zal je er alles over vertellen en je zult versteld staan. Deze beddenwinkel zorgt voor een goede nachtrust en ontspanning voor je lichaam. 
 

Veel bedden

Wil je graag een nieuw bed kopen, bij Swermès Sleep vind je beslist wat je zoekt als het op bedden aankomt. Is jouw slaapruimte bijvoorbeeld niet zo groot, dan kan je kiezen voor een bed wat ook opbergruimte creëert. Dankzij een kofferbed van bij Swermès Sleep combineer je slaapcomfort en de functionaliteit om de ruimte op de juiste manier te benutten. 
 

Boxspring

Vervang tijdig je lattenbodem door een boxspring van bij Swermès Sleep. De luxe aan een boxspring is dat ze zijn opgebouwd uit meerdere lagen. Het grote verschil met een 'gewoon' bed is dat dat je een boxspring kan aanpassen, naargelang jouw slaapbehoeftes en slaapvoorkeuren. De slaapadviseurs van Swermès Sleep helpen je graag verder naar het zoeken van de juiste boxspring op jouw maat.
 

Matrassen

Swermès Sleep heeft ook een ruime keuze aan matrassen in hun showroom. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe matras, vind je bij hen beslist jouw gading. Dankzij de juiste afmetingen van je bed, zoeken zij een nieuwe matras voor je uit. Een matras kopen bij Swermès Sleep staat garant voor een goede nachtrust. 
 

Beddengoed

Bij een nieuw bed, hoort uiteraard ook nieuw beddengoed. Waar kan je dat beter vinden dan op de plaats waar je bed vandaag komt, bij Swermès Sleep natuurlijk. Zij hebben een mooi assortiment aan beddengoed in verschillende formaten, kleuren en motieven. Zo vind jij beslist het beddengoed wat perfect bij je bed zal passen.
 

Bedden

Ergonomie is een prioriteit bij Swermès Sleep in Beveren. Een goede slaap betekent meer rust in je hoofd waardoor je uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen. Breng een bezoek aan Swermès Sleep, test de bedden uit, voel de matrassen en laat je ergonomisch meeslepen op één van de vele modellen uit hun showroom. Geniet opnieuw van een heerlijke nachtrust. Koop een bed bij Swermès Sleep want daar vind je de beste kwaliteit aan eerlijke prijzen. 
 

Slaapadviseur

Ben je het beu om elke ochtend moe op te staan, breng dan snel een bezoek aan beddenwinkel Swermès Sleep in Beveren. De experten geven je al te graag advies over welk bed en matras het best geschikt is. Er zijn bedden te verkrijgen van de merken Bambi, ABC, etc. Enkel het beste is goed genoeg voor de klanten van Swermès Sleep. Zij zijn dé slaapwinkel bij uitstek in Beveren en omstreken. 
 

Kaders en schilderijen

Bekijk de foto's eens van de mooie kaders. Er zitten pareltjes tussen. Maak je slaapkamer helemaal af met de kaders en schilderijen die Swermès Sleep in de aanbieding heeft.  Koop je bed en matras bij hen en kleed je slaapkamer aan met de mooie schilderijen voor een extra rustgevoel. 

Ligging en routebeschrijving