Sioen Office

Openingsuren

Maandag 15/10 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Dinsdag 16/10 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Woensdag 17/10 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Donderdag 18/10 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Vrijdag 19/10 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Zaterdag 20/10 10:00 - 17:00
Zondag 21/10 Gesloten

Info

Sioen Office
 

Sioen Office is opgericht in 1993 en is een groothandelaar van kantoor- en schoolartikelen alsook computer supplies.  We werken met een uitgebreide onlineshop die heel eenvoudig in gebruik is.

Bestel vandaag nog online op www.sioenoffice.be.

 

Het uitgebreide assortiment van merken zoals onder meer 3M, ADOC, Artline, Atoma, Aurora, Avery, Bic, Bostitch, Brepols, Brother, Bruynzeel, Canon, Creall, Dahle, Durable, Dymo, Elba, Esselte, Exacompta, Hewlett Packard, Legamaster, Leitz, Nobo, Pelikan, Pilot, Pritt, Rexel en veel andere zorgen voor de mogelijkheid om de verschillende eindgroepen in de markt te kunnen bedienen.


We verdelen in regio's zoals: Leuven, Wijgmaal, Korbeek-Lo, Aarschot, Kessel-Lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Lubbeek, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-Truiden, Diest, Mechelen, Hasselt, Tessenderlo, Gent kortom in Vlaams-Brabant en omstreken. Maar we leveren ook in de regio's Oost-Vlaanderen, Brussel, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en zelfs Nederland. We zijn dus een verdeler van ergenomische stoelen voor België én Nederland!

 

www.sioenoffice.be

 

Sioen Furniture

Wij bieden u een ruime keuze aan van unieke oplossingen voor uw interieur. Stijl en ergonomie vindt u terug in onze collectie die nauwkeurig werd samengesteld uit exclusieve en kwaliteitsvolle producten van merken zoals ALEA, Comforto (haworth), Arper, Rexite, Hay, Four Design, Magis, Bontempi, Abstracta, Burodial, GDB, Interstuhl, Palmberg, Kubikoff, Hay, ICF, Huislijn, Brune, Hiller, Magis, Markant, VanEsch, Bimos, Conen, Mobitec, Perfecta, Four Design, CP Mobel, Nowy, Lammhults, Delta-V en Deskin


Om perfect aan de behoeften en de smaak van de klant te voldoen, proberen wij altijd flexibel te blijven. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een betrouwbare sfeer, wat relaties op lange termijn met de klanten garandeert. Onze toonzaal staat ter uwer beschikking om kennis te maken met ons uitgebreid assortiment.


http://www.sioenfurniture.be

 

Ergonomie

Ergonomie is een ruim begrip. Het wordt vaak geassocieerd met de gebruiksvriendelijkheid van een product. Maar wat is nu echt ergonomisch? Het is namelijk veel breder. Ergonomie kan men kortweg definiëren als het aanpassen van de directe omgeving aan de behoeften en de gezondheid van de mens. Dit in de vorm van een product, een ruimte of een werkplaats. Bij het ontwerpen van ergonomische producten speelt vooral de gebruiksvriendelijkheid en het comfort een rol.
 

Bij Sioen Furniture zijn we gespecialiseerd in het verbeteren van de ergonomie van uw werkplaats of bij u thuis. Wij beschikken over de beste producten van topmerken zoals Haworth,  Interstuhl, Comforto, Interstuhl, ICF Office, Dynamobel en Four Design. Hun producten zijn steeds ontworpen met als belangrijkste eigenschap, de ergonomie en gebruiksvriendelijkheid.
 

De ergonomic chairs en office tables zijn steeds voorzien van een kwaliteitslabel en zijn als het ware marktleiders op het vlak van ergonomie. Het Very Task model van Hayworth en de Airpad van Interstuhl zijn maar enkele voorbeelden die we in elke uitvoering mogelijk bij Sioen Furniture aanbieden. Deze modellen beschikken over de meest innoverende ergonomische systemen. De hoogte-instelbare 3D of 4D armleggers zorgen voor een ontlasting van de nek. De zithoogte, de zitdiepte en de tegendruk van de rugleuning is telkens instelbaar. Het Very Task model beschikt over een gepatenteerd lumbaal-steun die in hoogte en druk instelbaar is. De Airpad van Interstuhl staat echter bekend om zijn unieke Body-Float, een gepatenteerd systeem van dynamisch zitten, de beste zithouding is namelijk de volgende zithouding. Door actief te zitten en voldoende te bewegen houd je je rug fit en sterk en voorkom je een verzwakte rug. Ten slotte beschikken beide zitoplossing ook over de "negatieve zitneig" die de rug activeert en de onderrug ontlast.
 

Vaak wordt er een keuze gemaakt tussen enerzijds design en anderzijds ergonomie. Bij Sioen Furniture beschikken we echter over een uitgebreide selectie aan designvolle bureaustoelen zonder de ergonomische aspecten uit het oog te verliezen. In onze toonzaal wordt elke ergonomische stoel uitgelegd en bieden wij u verder de mogelijkheid om elke bureaustoel uitvoerig uit te testen.
 

In een zakelijke omgeving kan je ook spreken van een win-winsituatie. Onderzoek heeft aangetoond dat 91% zich tijdens de werkuren gemiddeld 28 minuten met zijn werkplaats bezig houdt. Ook werd er aangetoond dat 25% van de werknemers ziekteverlof dient te nemen als gevolg van een slechte zithouding, met een gemiddelde duur van 20 dagen! Indien men deze ongemakken kan voorkomen, biedt dit zowel voor de werknemers op fysiek vlak als de werkgevers op fiscaal vlak een voordeel.
 

De ergonomisch bureaustoel Every van Interstuhl is in Belgie en Nederland verkrijgbaar bij Sioen Furniture


 Voor meer informatie omtrent ergonomie, bezoek onze gespecialiseerde website www.ergonomischestoelen.be.

 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Sioen Office, 3360 Bierbeek, Bierbeekstraat 18

Nieuws & Promoties

Toonzaalkortingen tot -80% !

Stockopruiming: kortingen tot wel -80 % !

Kom zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal te Bierbeek en probeer zo zelf welke stoel het beste bij jou past.

Merken: Haworth, Comforto, Hay, ICF Office, Alea, Dynamobel, Enea, Palmberg en Markant.

Promo Model - Zwart

Full option ergonomische bureaustoel.

Met Interstuhl EVERYis1 hoeft men niet te kiezen tussen
ontwerp en functie.

** uit stock leverbaar ** gemonteerd geleverd
** 10 jaar garantie op volledige stoel **

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Sioen Office als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina