Andere belangrijke handelaars

Openingsuren

Maandag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Info

 

Sioen Office

 

Sioen Office is opgericht in 1993 en is een groothandelaar van kantoor- en schoolartikelen alsook computer supplies.  We werken met een uitgebreide onlineshop die heel eenvoudig in gebruik is.

Bestel vandaag nog online op www.sioenoffice.be.

 

Het uitgebreide assortiment van merken zoals onder meer 3M, ADOC, Artline, Atoma, Aurora, Avery, Bic, Bostitch, Brepols, Brother, Bruynzeel, Canon, Creall, Dahle, Durable, Dymo, Elba, Esselte, Exacompta, Hewlett Packard, Legamaster, Leitz, Nobo, Pelikan, Pilot, Pritt, Rexel en veel andere zorgen voor de mogelijkheid om de verschillende eindgroepen in de markt te kunnen bedienen.

 

De bestellingen verlopen via een uitgebreide en gebruiksvriendelijke webshop. De levering bij u als klant is franco vanaf een bestelbedrag van 75 € excl. geldig in heel België waaronder Leuven, Korbeek-lo, Aarschot, Kessel-lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-Truiden, Diest ...

 

www.sioenoffice.be

Sioen Furniture

Wij bieden u een ruime keuze aan van unieke oplossingen voor uw interieur. Stijl en ergonomie vindt u terug in onze collectie die nauwkeurig werd samengesteld uit exclusieve en kwaliteitsvolle producten van merken zoals ALEA, Comforto (haworth), Arper, Rexite, Hay, Four Design, Magis, Bontempi, Abstracta, Burodial, GDB, Interstuhl, Palmberg, Kubikoff, Hay, ICF, Huislijn, Brune, Hiller, Magis, Markant, VanEsch, Bimos, Conen, Mobitec, Perfecta, Four Design, CP Mobel, Nowy, Lammhults, Delta-V en Deskin


Om perfect aan de behoeften en de smaak van de klant te voldoen, proberen wij altijd flexibel te blijven. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een betrouwbare sfeer, wat relaties op lange termijn met de klanten garandeert. Onze toonzaal staat ter uwer beschikking om kennis te maken met ons uitgebreid assortiment.

Bij Sioen Furniture zijn we ook gespecialiseerd in de opbouw van een ergonomische werkomgeving en dit aan de hand van ergonomische bureaustoelen, bureaus en tafels. Met de correcte instelling en het juiste advies helpen wij u verder met de optimalisatie van uw werkplaats. Voor meer informatie omtrent ergonomie, bezoek onze gespecialiseerde website www.ergonomischestoelen.be.

http://www.sioenfurniture.be

 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Sioen Office, 3360 Bierbeek, Bierbeekstraat 18