Christens Zuivel En Dranken

Info

Geeft u binnenkort een feest of werkt u voor een omvangrijke organisatie? Ontmoet Marc Christens: uw partner voor drank- en feestbenodigdheden uit de Bevekomsestraat in Bierbeek.
 

Drankleverancier voor organisaties en particulieren

Grote organisaties als scholen en bedrijven hebben nood aan gigantische drankvoorraden. Die laadt u wellicht liever niet zelf in uw winkelkarretje. Marc Christens maakt het u gemakkelijk: hij levert uw drank op het gewenste adres. Water, melk, frisdrank, bier of andere alcoholische dranken? U kiest welke dranken en welke hoeveelheden u laat leveren. Particulier? Ook dan levert Marc graag bij u aan huis.
 

Verhuur van feestbenodigdheden

Organiseert u binnenkort een grote barbecue voor vrienden? Of staat er een teambuilding met het bedrijf op het programma? Voor al uw drank en toebehoren kan u rekenen op Christens Zuivel en dranken. 

Drank is één ding, maar er komt heel wat meer kijken bij het organiseren van een feest. Denk maar aan een tapkraan, ijskast en koelwagen. Om het uw gasten comfortabel te maken, voorziet Christens uw feest ook van tafels en stoelen, net als tal van andere praktische feestbenodigdheden. Dat is gemakkelijk! 
 

Extra voordelen

Alle drank en feestbenodigdheden kunnen aan huis geleverd worden. Zit het feest erop? Dan wordt alles weer opgehaald. Heeft u nog drank over na uw feest? Bij Christens geraakt u daar kosteloos weer van af. U betaalt gewoon per geopende fles, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over per ongeluk te veel bestellen! 

Drank-en feestbenodigdheden?  Die vindt u bij Marc Christens.
Contacteer de drankenhandel vandaag nog voor meer informatie: 016/46 17 79.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief