Christens Zuivel en Dranken

Openingsuren

Maandag 03/06 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 01/06 Na afspraak
Zondag 02/06 Na afspraak

Info

Ontmoet Christens Zuivel en Dranken, jouw partner voor drank- en feestbenodigdheden

Al meer dan 20 jaar laaft ervaren Christines Zuivel en Dranken in Bierbeek alle dorstigen. Voor eender welke gelegenheid hebben zij de perfecte dranken en feestbenodigdheden in huis. Een verfrissend assortiment aan frisdranken, melkproducten, fairtrade wijnen, speciale bieren, feestmateriaal en een frigo-aanhangwagen staan op jouw te wachten.
 

Drankleverancier

In een grote organisatie zoals een school, bedrijf of ziekenhuis is een uitgebreide voorraad aan dranken een must. Hierbij maakt Christens Zuivel en Dranken het je graag gemakkelijk. Je hoeft namelijk je drank niet zelf op te halen in de drankenhandel in Bierbeek, Marc Christens brengt het ter plaatse tot bij jou. Ook particulieren zijn uiteraard ook welkom en kunnen genieten van een levering aan huis. 
 

Tapkraan, ijskast, koelwagen, tafels en stoelen

Een feestje organiseren voor familie, vrienden of buren in Bierbeek en omgeving, daarvoor hoef je van de ene zaak naar de andere gaan om te bekijken wie het beste is, Christens Zuivel en Dranken maakt er gegarandeerd een succes van. Dankzij hen kan je de drank rijkelijk laten vloeien. Heb je echter meer nodig dan drank alleen zoals een tapkraan, ijskast, koelwagen, tafels,stoelen,.. Voor het huren van al jouw feestbenodigdheden kan je bij Marc aankloppen.
 

Streekbieren

Ben jijzelf of ken je iemand die fan is van speciale bieren? Christens Zuivel en Dranken heeft ook een ruim assortiment streekbieren ter beschikking. Streekbieren horen ook thuis in het feestgedruis. 
 

Drank bestellen

Het resultaat van bestellen bij Christens Zuivel en Dranken, één groot feest! Geniet dankzij Marc van een bruisende service voor al jouw feesten. Je hoeft er niet mee in te zitten dat je na het feest met heel wat drank achter blijft, bij Marc kan je de overgebleven bakken kosteloos teruggeven, je betaalt eenvoudigweg enkel de geopende flessen. Voor al je overige feestbenodigdheden brengt Marc Christens het gewoon tot aan jouw voordeur en na het feest komt hij zelf alles weer ophalen. Contacteer Christens Zuivel en Dranken vandaag nog voor meer informatie.

Reviews door klanten van Christens Zuivel en Dranken

8,1 Nore op 2020-10-12 om 02:02:16
Top!
8,1 Nolan op 2020-10-02 om 21:42:20
Goed bezig

Ligging en routebeschrijving