Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 02/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/11 GeslotenGesloten

Info

In deze gezellige kapperszaak te Lovenjoel kunnen dames, heren en kinderen terecht voor zowel klassieke als moderne kapsels. 
 

Dit kapsalon biedt een haarsnit, kleuringen, brushing, opsteekkapsels en alles wat u voor uw haar verlangt. Om uw look helemaal af te maken, kan u hier ook make-up laten aanbrengen. 

 

Kapsalon op afspraak voor dames, heren en kinderen 

Maak gauw een afspraak en laat uw haren eens flink onder handen nemen door een kapster met meer dan 16 jaar ervaring! U kan in de zaak terecht voor alle behandelingen die u er zou verwachten: brushing, kleuren, (ont)krullen, balayage, affinage... Uiteraard kunnen mannen ook hun baard eens lekker laten trimmen of scheren! 
 

Feestkapsels

Op een feestelijke gelegenheid ziet iedereen er graag op z’n best uit. Ziet u er graag mooi en verzorgd uit, maar hebt u geen idee hoe uw wilde haren te temmen? Of trouwt u binnenkort en wilt u een kapsel dat perfect bij uw jurk past? Hair Quality verzorgt allerlei soorten feestkapsels. 
 

Make-up

Hair Quality zorgt niet alleen voor een prachtig kapsel, maar is ook expert in het aanbrengen van make-up. U hoeft dus zelf niet langer meer te knoeien om er voor een feest of belangrijke gelegenheid goed uit te zien. U wandelt het kapsalon buiten met de perfecte make-up volgens uw wensen. Uiteraard kunt u daarbij ook rekenen op professioneel advies en tips over welke make-up het best bij u past. Alle make-up, zowel de gebruikte voor behandelingen in de zaak als de verkochte, is natuurvriendelijk! Dit houdt in dat ze niet schadelijk is voor uw haar en huid, maar ook dat ze diervriendelijk is (en dus zeker niet op dieren getest). 

 

Een behandeling in het kapsalon gebeurt steeds op afspraak. Neem hiervoor contact op via 016/84 51 17. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief