Openingsuren

Maandag 04/03 Gesloten
Dinsdag 05/03 Na afspraak
Woensdag 06/03 Na afspraak
Donderdag 07/03 Na afspraak
Vrijdag 01/03 Na afspraak
Zaterdag 02/03 Na afspraak
Zondag 03/03 Gesloten

Info

Welkom bij Hair Quality in Bierbeek

In deze gezellige kapperszaak te Lovenjoel kunnen dames, heren en kinderen terecht voor zowel klassieke als moderne kapsels. Hair Quality biedt een haarsnit, kleuringen, brushing, opsteekkapsels en alles wat u voor uw haar verlangt. Om uw look helemaal af te maken, kan u hier ook make-up laten aanbrengen. 
 

Kapsalon op afspraak voor dames, heren en kinderen 

Maak gauw een afspraak en laat uw haren eens flink onder handen nemen door een kapster met meer dan 16 jaar ervaring! U kan in de zaak terecht voor alle behandelingen die u er zou verwachten: brushing, kleuren, (ont)krullen, balayage, affinage... Uiteraard kunnen mannen ook hun baard eens lekker laten trimmen of scheren! 
 

Feestkapsels

Op een feestelijke gelegenheid ziet iedereen er graag op z’n best uit. Ziet u er graag mooi en verzorgd uit, maar hebt u geen idee hoe uw wilde haren te temmen? Of trouwt u binnenkort en wilt u een kapsel dat perfect bij uw jurk past? Hair Quality verzorgt allerlei soorten feestkapsels. 
 

Make-up

Hair Quality zorgt niet alleen voor een prachtig kapsel, maar is ook expert in het aanbrengen van make-up. U hoeft dus zelf niet langer meer te knoeien om er voor een feest of belangrijke gelegenheid goed uit te zien. U wandelt het kapsalon buiten met de perfecte make-up volgens uw wensen. Uiteraard kunt u daarbij ook rekenen op professioneel advies en tips over welke make-up het best bij u past. Alle make-up, zowel de gebruikte voor behandelingen in de zaak als de verkochte, is natuurvriendelijk! Dit houdt in dat ze niet schadelijk is voor uw haar en huid, maar ook dat ze diervriendelijk is (en dus zeker niet op dieren getest). 

 

Een behandeling in het kapsalon gebeurt steeds op afspraak. Neem hiervoor contact op via 016/84 51 17. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hair Quality een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond