Uitvaartcentrum Torreele - Castelein bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 Na afspraak
Dinsdag 30/04 Na afspraak
Woensdag 01/05 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 28/04 Na afspraak

Info

Neem sereen afscheid van uw dierbare dankzij Uitvaarcentrum Torreele-Castelein

Torreele-Castelein Uitvaartcentrum in Bierbeek, Vlaams-Brabant, begeleidt uitvaarten met begrafenis of crematie in elke cultuur of geloofsovertuiging. De begrafenisondernemer neemt u zoveel mogelijk uit handen, zodat u op een waardige en serene manier afscheid kan nemen van uw naaste.
 

Persoonlijke begeleiding bij overlijden

Torreele-Castelein Uitvaartcentrum staat in voor de volledige uitvaartverzorging van uw naasten, dit steeds volgens de wens en geloofsovertuiging van de familie. Er komt steeds iemand langs bij u thuis om de begrafenis te bespreken. Dankzij deze persoonlijke benadering, samen met een complete service aan een eerlijke prijs, weet Torreele-Castelein zich al jaren opvallend te onderscheiden.
 

Uitvaart

Het uitvaartcentrum in Bierbeek helpt u zo veel mogelijk met de praktische zaken die een uitvaart met zich meebrengt. Binnen elk onderdeel van het proces trachten de werknemers zo goed mogelijk in te spelen op uw wensen en verwachtingen.
 

Begrafenis of crematie

Kiest u voor een begrafenis of crematie? Wenst u een kerkdienst of een andere afscheidsceremonie? Indien gewenst kan het uitvaartcentrum zorgen voor een verzorgde groetruimte, een ceremoniewagen en kan u het aan hen overlaten om een zaal voor de koffietafel te reserveren.
 

Urnen, kist, asjuwelen, rouwdrukwerk

Bij Torreele-Catelein Uitvaartcentrum kan u terecht om een kist uit te kiezen. Het centrum beschikt ook over urnen en asjuwelen en werkt samen met een drukker voor rouwdrukwerk en prentjes. Verder wordt samengewerkt met een betrouwbare bloemenwinkel voor het rouwwerk. Kortom, Torreele-Castelein Uitvaartcentrum biedt één aanspreekpunt om u zoveel mogelijk kopzorgen te besparen.

Ligging en routebeschrijving