Driesen & Thijs VOF

Openingsuren

Maandag 26/02 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Dinsdag 27/02 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Woensdag 28/02 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Donderdag 29/02 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Vrijdag 01/03 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Zaterdag 02/03 Na afspraak
Zondag 03/03 Gesloten

Foto’s

Info

Verzekeren, lenen en beleggen doe je bij Driesen & Thijs Vof

Bij Driesen & Thijs VOF in Bilzen kan je terecht voor al jouw verzekeringen, beleggingen en leningen.

Sinds 1997 is verzekeringskantoor Driesen & Thijs gespecialiseerd in het aanbieden van totale verzekeringsoplossingen via DVV verzekeringen. Je kunt er bovendien ook terecht voor beleggingsproducten en hypothecaire leningen.
 

Woningverzekering

De Cocoon woonverzekering van Driesen & Thijs Vof is een woonverzekering met als doel jouw vermogen te beschermen. Door het vergoeden van de schade die je zelf hebt opgelopen als eigenaar of het vergoeden van de schade waarvoor je aansprakelijk bent als huurder. Bij deze verzekeringen komen er heel wat elementen bij kijken zoals brandschade, waterschade en storm en hagel. Daarnaast kan jij je hierdoor verzekeren tegen glasbreuk, natuurrampen en burgerlijke aansprakelijkheid.  
 

Autoverzekering

Drieven & Thijs Vof biedt jouw de DVV autoverzekering aan. Daarmee heb je recht op de service dat er binnen de 48h een expertise zal plaatsvinden, je krijgt deskundig advies en het schadegeval wordt volledig opgevolgd en je kan je wagen laten maken door een erkend hersteller. Daardoor krijgen ze bij Driesen & Thijs Vof enkel maar tevreden klanten over de vloer.
 

Familiale verzekering

Via de familiale verzekering bij Driesen & Thijs Vof kan jij je dieren en gebouwen laten verzekeren. Ook je tijdelijk- en vakantieverblijven en voor je vrije tijd en sport kunnen zij veel voor je betekenen. 
 

Lening

Via Elantis kunnen zij je van dienst zijn voor autofinancieringen, persoonlijke leningen en leningen op afbetaling. Wens je via kantoor Driesen & Thijs verzekerd te zijn zonder jouw huidige maatschappij te verlaten, dat kan. Via VDL Interass is het mogelijk om bij zowat elke Belgische verzekeringsmaatschappij een polis aan te bieden. De medewerkers van kantoor Driesen & Thijs staan steeds voor jouw klaar om je op gepaste wijze te adviseren.

 

Pensioensparen, reisverzekering, woonkredieten,...

Het pakket dat Driesen & Thijs Vof je aanbiedt is zeer groot. Zo zijn zij ook je hulp bij het afsluiten van een reisverzekering, woonkredieten en een pensioenspaarrekening. Voor een overlijdensverzekering en gewaarborgd inkomen ben je bij Driesen & Thijs Vof meer dan welkom. Je kan alvast nog meer informatie inwinnen via hun website https://www.driesenthijsverzekeringen.be/ .

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Driesen & Thijs VOF een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond