Verzekeringsmakelaar Vandeborne

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van België op 21/07
Maandag 22/07 09:00 - 12:0014:00 - 17:00
Dinsdag 23/07 09:00 - 12:0014:00 - 17:00
Woensdag 24/07 09:00 - 12:00Na afspraak
Donderdag 25/07 09:00 - 12:00Na afspraak
Vrijdag 26/07 09:00 - 12:0014:00 - 17:00
Zaterdag 20/07 Gesloten
Zondag 21/07 Gesloten

Info

Vandeborne is uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Vandeborne bv te Bilzen is een familiebedrijf dat al sinds 1914 werkzaam. Als u kiest voor Vandeborne bv, kiest u voor een door erkende, onafhankelijke verzekeringsmakelaar! Wij staan bekend om het zoeken naar een polis of lening die perfect aansluit op uw behoeften, altijd tegen de beste voorwaarden. Bovendien bieden wij diverse verzekeringspakketten met extra korting aan.

Verzekeringen van de Borne is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die samenwerkt met 15 tot 20 verschillende maatschappijen. Wij streven ernaar om oplossingen op maat aan te bieden, afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Onze specialisatie omvat een breed scala aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, brandverzekeringen, familiale verzekeringen, hospitalisatieverzekeringen, en fiscale beleggingen met vast rendement.
Onze kernactiviteiten omvatten het aanbieden van verzekeringen en beleggingen, waarbij wij garant staan voor deskundig advies en uitstekende service.
 

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan verzekeringen en beleggingen

Bij Vandeborne bv streven we ernaar om onze klanten het beste te bieden op het gebied van verzekeringen en beleggingen. Met een divers assortiment aan producten en diensten zoeken we altijd naar de beste voorwaarden en premies die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. We geloven in maatwerk en daarom stellen we meerdere opties voor, zodat onze klanten kunnen kiezen wat het beste bij hen past. Of het nu gaat om verzekeringen voor auto's, woningen, familie of beleggingsmogelijkheden met vast rendement, bij ons vind je de juiste oplossing voor al je financiële behoeften. Ontdek vandaag nog hoe wij jou kunnen helpen om jouw financiële toekomst veilig te stellen.
 

Verzekeringsmakelaar, bijstandscentrale

Vandeborne bv, gevestigd in Bilzen, is een familiebedrijf dat al sinds 1914 actief is als verzekeringsmakelaar en bijstandscentrale. We werken nauw samen met diverse verzekeringsmaatschappijen om onze klanten een breed scala aan verzekeringsoplossingen te bieden. Ons team van professionele makelaars staat altijd paraat om u deskundig advies te geven en al uw vragen te beantwoorden. Bovendien beschikken we over een bijstandscentrale die 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis beschikbaar is voor hulp, begeleiding en informatie. Bij Vandeborne bv kunt u rekenen op betrouwbare ondersteuning en service van hoog niveau, zodat u met een gerust hart verzekerd bent.
 

Polissen, verzekeringsmaatschappij

Bij Vandeborne verzekeringen streven we ernaar onze klanten de beste voorwaarden te bieden door voortdurend verschillende polissen van diverse verzekeringsmaatschappijen te vergelijken. Op die manier garanderen we een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding waarop u kunt vertrouwen. Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde website, www.vandeborne.be, voor meer informatie over onze uitgebreide diensten!
 

Toegewijd aan Service Excellence: Het Verhaal Achter Onze Klantgerichte Aanpak

Bij ons gaat het om meer dan wat mensen verwachten. We streven ernaar oplossingen te vinden, zelfs wanneer zich schadegevallen voordoen, staan we altijd klaar om bij te springen en te ondersteunen. We houden alles nauwlettend in de gaten dankzij ons geavanceerde online beheersysteem, waardoor we geen achterstand hebben en altijd up-to-date zijn. Op dit moment is onze service gericht op een snelle en effectieve hulpverlening, hopelijk tot grote tevredenheid van onze klanten. We zijn er trots op dat we kunnen voldoen aan de verwachtingen en zelfs daarboven uit kunnen stijgen.
 

Reviews door klanten van Verzekeringsmakelaar Vandeborne

4.5 Dirk op 2017-03-15 om 09:42:03
Zeer behulpzaam, goed op de hooogte

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden