Openingsuren

Maandag 26/09 08:00 - ...... - ...
Dinsdag 27/09 08:00 - 19:30... - ...
Woensdag 28/09 Gesloten... - ...
Donderdag 29/09 08:00 - ...... - ...
Vrijdag 30/09 08:00 - ...... - ...
Zaterdag 01/10 08:00 - ...... - ...
Zondag 25/09 08:00 - ...... - ...

Info

Voor sfeer en gezelligheid moet je bij Brasserie Les Vedettes in Blankenberge zijn

Café Les Vedettes, gelegen aan de Jachthaven in Blankenberge, staat garant voor veel plezier en vertier want elke dag valt er wel iets te beleven. Tijdens de zomermaanden kan je er terecht op het terras met zicht op de jachthaven en dit voor een lekker fris streekbier of om te genieten van het huisbier "Patrontje". 
 

Terras met uitzicht

Tijdens de warmere zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het terras van café Les Vedettes. Je kan er in het zonnetje van je drankje genieten met een uniek zicht op de jachthaven van Blankenberge. De sfeer en gezelligheid worden door de eigenaars en de klanten vanzelf gecreëerd, wat maakt dat het leuk vertoeven is in deze zaak.
 

Brasserie

Binnen in de zaak wordt je meegenomen op een trip naar vroegere tijden. Je kan er plaatsnemen op massief houten stoelen aan gezellige tafeltjes of aan de toog om je drankje te nuttigen. Er is nog een echte traditionele spaarkas aanwezig, waar de vaste klanten maandelijks een bedrag in kunnen samensparen. Aan de muur hangen in totaal 3 televisies, waarop iedere week de voetbalmatchen in eerste klasse worden uitgezonden.
 

Optredens en voetbal

Ook kan je er tijdens de zomermaanden terecht voor een goed optreden en dit zo'n driemaal per maand. Is er een voetbalmatch op tv, maar geen zin om vanuit je luie zetel te kijken. Kom dan kijken in Café Les vedettes op één van de 3 schermen. Wil je graag een match van Club Brugge meepikken? Thuis of op verplaatsing? Ook hiervoor kan je bij Café Les Vedettes terecht. Vooraf wel even inschrijven zodat er voldoende tickets kunnen worden aangevraagd. Kort samengevat: voor plezier en vertier alom, in Brasserie les Vedettes altijd welkom!

 

Snack, maaltijd.

In de gezellige en ruime Café Les Vedettes geniet u van een vlotte bediening, prima service en veel keuze op de kaart. De brasserie aan de Jachthaven in Blankenberge is ideaal voor een snack, snelle hap, een volwaardige maaltijd of een koffietje.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Brasserie Les Vedettes een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Hopelijk kunnen we vlug terug on... 10 Review door: Veerle
Top service en heel gezellig... 8,4 Review door: Pascale
Veel succes in 2021... 9 Review door: Emiel
prettige eindejaarsfeesten... 9 Review door: John
verder doen zoals jullie bezig z... 9,4 Review door: Herman
doe zo voort en proficiat... 9 Review door: Redgy
zo blijven voort doen !... 8 Review door: Serge