Montmartre

Openingsuren

Maandag 24/02 11:00 - ...
Dinsdag 25/02 11:00 - ...
Woensdag 26/02 11:00 - ...
Donderdag 20/02 11:00 - ...
Vrijdag 21/02 11:00 - ...
Zaterdag 22/02 11:00 - ...
Zondag 23/02 11:00 - ...

Info

Met zijn schitterende ligging op de zeedijk van Blankenberge en op een boogscheut van het casino, is bistro-restaurant-tearoom Montmartre de ideale stopplaats voor al wie houdt van de zee en van culinair genot.

U krijgt er bij gastvrouw Leen een persoonlijke bediening in het stijlvol ingericht restaurant of in de ruim 80 plaatsen tellende veranda die uitkijkt op het strand, de pier van Blankenberge en in de verte op de haven van Zeebrugge.

Vanaf de paasvakantie kunt U het echte zeegevoel opsnuiven op het gezellige buitenterras.
 

Eerlijke gerechten boordevol smaak

De chef serveert hier een eerlijke keuken en biedt het hele jaar door seizoensuggesties aan met al het lekkers uit de zee. Maar ook voor een verzorgde snack, een lekkere pannenkoek of een streekbier van het vat ben je er op de juiste plaats. Voor de kleinsten onder ons is er een aangepaste kaart.
 

Feesten en evenementen op maat

Zoekt u nog een geschikte plaats om uw feestje te laten doorgaan op een mooie locatie, op een steenworp van het strand van Blankenberge? Montmartre stelt zich beschikbaar voor al uw feestjes.
Er worden arrangementen op maat gemaakt zodat u uw feestje kan combineren met een dagje aan zee met uw gasten!

 

Heerlijk ontbijten, lunchen en dineren

Als je op uitstap aan de kust bent, wil je culinair uiteraard het beste voorgeschoteld krijgen. Door jaren ervaring, passie en toewijding in de zaak te stoppen is Montmartre uitgegroeid tot een echte referentie als het aankomt op een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Diezelfde passie en toewijding proef je ongetwijfeld terugkomen in de gerechten die u geserveerd krijgt.

Reservaties mogelijk!

Bent u aan de kust of hebt u een uitstap gepland, en zoekt u nog een plaats om lekker te gaan eten? Bezoek dan zeker Montmartre eens!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief