Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Gesloten
Dinsdag 16/08 08:30 - 18:00
Woensdag 17/08 08:30 - 18:00
Donderdag 11/08 08:30 - 18:00
Vrijdag 12/08 08:30 - 18:00
Zaterdag 13/08 09:00 - 18:00
Zondag 14/08 Gesloten

Info

Welkom bij Vishandel Simonne te Blankenberge.

Bij vishandel Simonne in de Van Maerlantstraat te Blankenberge vind je dagdagelijks de beste en meest verse visproducten. Je wordt er steeds hartelijk ontvangen en kan er bovendien rekenen op een vlotte en vriendelijke bediening.
 

100% dagverse visproducten

 Elke dag word Vishandel Simonne beleverd met dagverse vis. Voor de producten in de toonbank belanden worden ze eerst door hun deskundig oog gecontroleerd op kwaliteit en met de uiterste zorg voor jou uitgekozen.
 

Zalm, wijting, zeeduivel, kabeljauw

Je kan bij Norman en Gwenny terecht voor een uitgebreid aanbod van verse vis, (zalm, wijting, zeeduivel, kabeljauw, ...) Vishandel Simonne selecteert dagelijks voor jou de meest verse vissen waardoor het niet altijd even makkelijk is om een keuze te maken aangezien ze stuk voor stuk er rauw al heel lekker uitzien.
 

Kokkels, kreeft, oesters, koude schotels

Schelp- en schaaldieren zoals kokkels, kreeften, oesters, gatjes,... zijn dagelijks te verkrijgen bij Vishandel Simonne. Ook voor bestellingen, bereidingen en koude schotels kan je er terecht. Norman en Gwenny helpen je graag verder met het voorbereiden van de koude schotels. Bestellingen kunnen telefonisch worden doorgegeven.
 

Viswinkel met Klasse .

Iedere klant kan rekenen op een vlotte en vriendelijke bediening bij Vishandel Simonne. Bovendien staan de winkelmedewerkers steeds klaar om je te begeleiden en te adviseren.
 

Bereikbaarheid vishandel

Vishandel Simonne is vlot en makkelijk bereikbaar en gelegen aan de jachthaven van Blankenberge. Je vindt er verschillende parkeermogelijkheden in de omliggende straten.
 

Visbereidingen, schaaldieren, schelpdieren.

Of je nu kiest voor verse vis, schaaldieren, schelpdieren of één van hun overheerlijke visbereidingen: bij Vishandel Simonne te Blankenberge heeft iedere liefhebber van verse vis zijn zekerheid! Kom snel een kijkje nemen in de Van Maerlantstraat 26 te Blankenberge.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Vishandel Simonne een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews