Openingsuren

Maandag 02/10 Gesloten
Dinsdag 03/10 09:30 - 17:00
Woensdag 27/09 09:30 - 17:00
Donderdag 28/09 09:30 - 17:00
Vrijdag 29/09 09:30 - 17:00
Zaterdag 30/09 09:30 - 17:00
Zondag 01/10 Gesloten

Foto’s

Info

Lingerie Schabon-Philippe heeft steeds de mooiste collecties badmode, lingerie, nachtkledij en ondergoed

Bij Lingerie Schabon-Philippe in Kaulille kan u rekenen op meer dan 65 jaar ervaring! Lydia en Evelyn helpen je met de glimlach verder. Zij kunnen je vakkundig begeleiden en perfect jouw maat bepalen voor de juiste pasvorm.
 

Lingerie 

Waarom naar Lingerie Schabon-Philippe komen? Merken zijn niet het belangrijkste, wel de noden van de klanten. Zij willen dat iedere vrouw er op haar best uitziet en haar zelfzeker voelt. Het is niet de lingerie die de vrouw doet stralen, maar de vrouw straalt door de juiste lingerie, aangepast aan haar lichaam. Lydia en Evelyn benaderen iedere klant op een persoonlijke manier. Verder hebben zij een ruim aanbod aan maten. Bij hen vind je zelfs een Europese 100 A of een 65H. Ook een goede prijs-kwaliteitverhouding is essentieel bij Lingerie Schabon-Philippe.
 

Nachtmode, beddengoed, huishoudlinnen,...

Naast de hoofdproducten in lingerie, badmode, ondergoed en een ruim assortiment nachtmode dames, heren en kinderen, zal je aangenaam verrast zijn door het aanbod aan beddengoed, mercerie en huishoudlinnen waaronder schorten voor dames, handdoeken, keukenhanddoeken, zakdoeken, sokken, panty’s, bretellen en naamlintjes op bestelling. Bij Lingerie Schabon-Philippe is iedereen welkom en Lydia en Evelyn helpen je heel graag verder. Op hun website https://www.schabon-philippe.be kan je alvast een eerste glimp opvangen van hun ruim assortiment.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Lingerie Schabon-Philippe een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond