Wij zijn doorheen de vakantieperiodes doorlopend geopend.

Mechels Verhuisbedrijf

Openingsuren

Maandag 15/07 09:00 - 17:00
Dinsdag 16/07 09:00 - 17:00
Woensdag 17/07 09:00 - 17:00
Donderdag 18/07 09:00 - 17:00
Vrijdag 19/07 09:00 - 17:00
Zaterdag 20/07 GeslotenGesloten
Zondag 14/07 GeslotenGesloten

Info

Het  Mechels Verhuisbedrijf is een vaste waarde als erkend verhuizer binnen de sector, beter bekend als "OFFICIAL MOVER" en lid van de Belgische Kamer van Verhuizers (BKV) "ERKEND VERHUIZER"

 

Verhuiswagen en/of ladderlift huren

Wij beschikken over 5 volledig uitgeruste en luchtgeveerde verhuiswagens, 4 ladderliften en een ploeg ervaren verhuizers inclusief ploegbazen om uw verhuis zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Op onze website vindt u meer gedetailleerde informatie over het inhuren van onze verhuisfirma en tip & tricks die u helpen uw verhuis voor te bereiden.
 

Meubelbewaring

Voor lange en korte termijnopslag en/of meubelbewaring beschikken we momenteel over 1000 m² verwarmde en beveiligde magazijnen, wegens onze konstante groei en aanvraag voor opslag bouwen wij momenteel een nieuw magazijn te Mechelen Noord, dat vanaf Augustus 2010 operationeel zal zijn.
 

Internationale verhuizing

Zowel particuliere, kantoor of bedrijfsverhuizen komen aan bod, alsook internationale verhuizingen met de nodige inpakservice en levering van verschillende inpakmaterialen behoren tot onze core business met reeds vele tevreden klanten als resultaat.
 

Montageservice tijdens verhuis

Sinds enkele maanden kan u ons eveneens contacteren voor bijkomende diensten zoals het demonteren en hermonteren van meubels, kleine klussen zoals electriciteitswerken, verven, behangen enz....die samenvallen met uw verhuis door onze "HANDYMAN" diensten.
 

Verguningen bij het verhuizen

Houd er rekening mee dat als u in het centrum van een stad of gemeente als Mechelen uw verhuis plant, het nodig kan zijn om een vergunning aan te vragen voor de inname van publiek domein.

Onze verhuiswagen en verhuizers moeten de lift en de vrachtwagen zo kort mogelijk tegen de woning of het gebouw kunnen plaatsen om uw spullen met alle zorg en veiligheid te kunnen verhuizen.

Weet u niet hoe u zo een vergunning bij uw gemeente aanvraagt dan helpen wij u daarmee verder!
 

De verhuizers van het Mechels Verhuisbedrijf hebben een erkende verhuizerskaart

Elke werknemer binnen ons Verhuisbedrijf krijgt een professionele opleiding via het Ambassador opleidingsproject (BKV) en bezit een erkende verhuizerskaart, bovendien verwachten wij van onze mensen in het bezit te zijn van een attest "goed gedrag en zeden". In ons vast verkooppunt te Bonheiden, Dorp 76A, kan u zich steeds vrijblijvend en gratis informeren aangaande offertes, technische vragen en verhuizingen op maat voor ieders persoonlijk budget dankzij onze verschillende PROMO formules. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.verhuisbedrijf.be
 

 

Je verhuis inplannen

Voor het inplannen van uw verhuis vragen we u om een afspraak te maken, telefonisch of via onze website. Dan kunnen we direct bespreken en inschatten wat er allemaal nodig zal zijn om uw verhuis vlot te laten verlopen. U ontvangt een prijs en een datum voor de effectieve verhuis. Eventuele parkeer of andere vergunningen dienen geregeld te worden, door u of door ons, we horen het graag!
 
Het Mechels Verhuisbedrijf: Let us make Your Right Move

Ligging en routebeschrijving