Openingsuren

Maandag 21/06 07:00 - 18:00
Dinsdag 22/06 Gesloten
Woensdag 23/06 Gesloten
Donderdag 24/06 07:00 - 18:00
Vrijdag 25/06 07:00 - 18:00
Zaterdag 26/06 07:00 - 17:00
Zondag 27/06 07:00 - 17:00

Info

Bakkerij Juliens staat garant voor heerlijk, ambachtelijk gebakken brood en ander lekkers, net als de plaatselijke specialiteiten: het ‘rupelsteentje’ en ‘rupelgebak’.
 

Brood en patisserie, vers uit de steenoven

Aan niets hecht Bakkerij Juliens zoveel belang als aan het authentieke bakproces van hun bakkerijproducten. Alle broden worden steeds op ambachtelijke wijze gebakken, met de beste grondstoffen, met respect voor de nodige rusttijden en het gistingsproces en op een stenen vloer. Deze zaken maken een groot verschil dat u ongetwijfeld zult proeven! Naast een brede selectie aan verschillende broden, waaronder fruitbrood en meergranenbrood, kan u ook rekenen op lekkere sandwichen, pistolets en koffiekoeken, inclusief de plaatselijke specialiteit, het rupelsteentje of rupelgebak. Al dit lekkers is ideaal om uzelf eens goed mee te verwennen als ontbijt, lunch of tussendoortje. Ook ideaal als lunch is het heerlijke worstenbrood.
 

Taart en gebak, ideaal voor feesten en evenementen

Organiseert u een feest, receptie of bijeenkomst? Overweeg dan zeker deze te verrijken met de heerlijke (gepersonaliseerde) taarten van Bakkerij Juliens! U kan altijd in de zaak zelf terecht voor een lekker taartje of gebak, maar op bestelling kan u heerlijke gepersonaliseerde taarten, ijstaarten en cakes verkrijgen. Leuk voor een verjaardag, communie of andere gelegenheid is misschien wel een gepersonaliseerde fototaart, leuk om naar te kijken én heel lekker! Ook is de traditionele truffelcake zeker het overwegen waard.
 

Heerlijk roomijs

Bakkerij Juliens is, ondanks de naam, echter meer dan enkel een bakkerij. Ze staan ook steeds paraat om u te voorzien van heerlijk roomijs! De lekkere ijsjes zijn verkrijgbaar in tal van uiteenlopende smaken, ideaal om mee af te koelen tijdens warme zomerdagen, maar heerlijk van smaak het hele jaar door.
 
Loopt het water u al in de mond? Spring dan zeker eens binnen bij Bakkerij Juliens en geniet van de heerlijke plaatselijke specialiteiten! Bestellingen kunnen worden doorgegeven via het nummer 03/888 07 53.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Prettige eindjaarswensen en een... 9,1 Review door: Ingrid
wij vinden het een heel goede ba... 10 Review door: Maria
Doe zo verder zoals je bezig ben... 10 Review door: Alfons
Doe aub zo verder... 9,1 Review door: Ben
bedankt voor uw steeds vriendel... 9 Review door: Marcel
Doe zo verder jullie zijn een to... 9,3 Review door: Michel