Openingsuren

Maandag 04/07 07:00 - 18:00
Dinsdag 05/07 Gesloten
Woensdag 06/07 Gesloten
Donderdag 07/07 07:00 - 18:00
Vrijdag 08/07 07:00 - 18:00
Zaterdag 09/07 07:00 - 17:00
Zondag 10/07 07:00 - 17:00

Info

Kies voor ambachtelijk brood en ga langs bij Bakkerij Juliens

Bakkerij Juliens staat garant voor heerlijk, ambachtelijk gebakken brood en ander lekkers, net als de plaatselijke specialiteiten: het ‘rupelsteentje’ en ‘rupelgebak’.
 

Brood en patisserie, vers uit de steenoven

Aan niets hecht Bakkerij Juliens zoveel belang als aan het authentieke bakproces van hun bakkerijproducten. Alle broden worden steeds op ambachtelijke wijze gebakken, met de beste grondstoffen, met respect voor de nodige rusttijden en het gistingsproces en op een stenen vloer. Deze zaken maken een groot verschil dat u ongetwijfeld zult proeven!
 

Sandwiches, pistolets, koffiekoeken

Naast een brede selectie aan verschillende broden, waaronder fruitbrood en meergranenbrood, kan u ook rekenen op lekkere sandwiches, pistolets en koffiekoeken, inclusief de plaatselijke specialiteit, het rupelsteentje of rupelgebak. Al dit lekkers is ideaal om uzelf eens goed mee te verwennen als ontbijt, lunch of tussendoortje. Ook ideaal als lunch is het heerlijke worstenbrood.
 

Taart en gebak

Organiseert u een feest, receptie of bijeenkomst? Overweeg dan zeker deze te verrijken met de heerlijke (gepersonaliseerde) taarten van Bakkerij Juliens! U kan altijd in de zaak zelf terecht voor een lekker taartje of gebak, maar op bestelling kan u heerlijke gepersonaliseerde taarten, ijstaarten en cakes verkrijgen. Leuk voor een verjaardag, communie of andere gelegenheid is misschien wel een gepersonaliseerde fototaart, leuk om naar te kijken én heel lekker! Ook is de traditionele truffelcake zeker het overwegen waard.
 

Heerlijk roomijs

Bakkerij Juliens is, ondanks de naam, echter meer dan enkel een bakkerij. Ze staan ook steeds paraat om u te voorzien van heerlijk roomijs! De lekkere ijsjes zijn verkrijgbaar in tal van uiteenlopende smaken, ideaal om mee af te koelen tijdens warme zomerdagen, maar heerlijk van smaak het hele jaar door.
 

Brood- en banketbakkerij

Loopt het water u al in de mond? Spring dan zeker eens binnen bij Bakkerij Juliens en geniet van de heerlijke plaatselijke specialiteiten! Bestellingen kunnen worden doorgegeven via het nummer 03/888 07 53. Bekijk hun aanbod alvast online via deze link: https://bakkersonline.be/be-nl/bakkerijjuliens#/.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bakkerij Juliens een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Fijne feestdagen! Groetjes, Germ... 10 Review door: Kirsty
Meer kerstmuziek spelen... 8,2 Review door: ANNEKE
Veel keuze en goede kwaliteit a... 9 Review door: Marie-Hélène
Dankjewel jullie zijn hopelijk v... 10 Review door: Penpa
Je bent goed bezig,do zo voort!!... 9,2 Review door: Marie-claire
Blijven bakken !... 9,9 Review door: Ronald