Openingsuren

Maandag 05/12 07:00 - 18:00
Dinsdag 06/12 07:00 - 18:00
Woensdag 07/12 07:00 - 18:00
Donderdag 08/12 07:00 - 18:00
Vrijdag 09/12 07:00 - 18:00
Zaterdag 10/12 07:00 - 17:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Laat je creativiteit de vrije loop bij Creative Art Studio

Kom gerust eens langs in mijn studio als je op zoek bent naar gepersonaliseerde en originele geschenken. Van pampertaarten tot puzzels en van originele t-shirts voor baby's tot mokken. Bij mij kan je geschenken kopen voor allerlei gelegenheden. 
 

Pixelhobby en Diamond painting

De liefhebbers van de pixelhobby zijn bij Creative Art Studio aan het juiste adres. Het assortiment biedt oneindig veel plezier en mogelijkheden. Zo kun jij zelfs je eigen foto's pixelen. Dit geldt ook voor de diamond painting fans. Koop accessoires, vierkante steentjes bij mij en je kan weer aan de slag. 
 

Plotterhobby

Maak kennis met de printer plotters. Een andere benaming hiervoor is grootformaat printers. Dit apparaat kan teksten uitsnijden in de materialen papier, karton, stof, flexfolie en vinyl. Daarnaast kan een plotterprinter logo's ontwerpen. Snijplotters zijn handig in gebruik en geschikt voor professionele doeleinden als voor hobbyisten. Al je plottermaterialen zijn te vinden in mijn studio. 
 

Gepersonaliseerde geschenken

Ieder van ons verdient af en toe eens een mooi geschenk. Maak het cadeau nog extra leuk door het te personaliseren met een eigen tekst of foto. Je hebt de keuze uit onder andere mokken, snoeppotten, kousen, kaarsletters en stenen om er een eigen touch aan te geven. Verras mama, papa, meter, peter of je favoriete leraar met een verrassend geschenk van bij Creative Art Studio. 
 

Schoolbenodigdheden

Aan elke vakantie komt een einde. En elk jaar opnieuw hebben de studenten nieuw schoolgerief nodig. Vergeet niets meer dankzij een agenda die je hier kunt kopen. Ook hebben we allerlei schoolbenodigdheden om het nieuwe schooljaar goed te kunnen starten. 
 

Uitverkoop hobbymaterialen

Creative Art Studio heeft de beste koopjes in de aanbieding van hobbyspullen. Gietvormen, draad en borduurpakketten zijn nog maar een paar voorbeelden van de materialen die in uitverkoop staan aan spotprijzen. Kom een kijkje nemen in de winkel of bekijk de selectie online. Daarnaast hebben we ook een gamma van doopsuiker aan kleine prijzen. 
 

Postpakket afhaalpunt

Alle pakketten die vervoerd worden met DPD, DHL, UPS, Homerr en PostNL kunnen steeds bij mij terecht. Geldtransfers gebeuren via ons met Ria en Western Union. Waag je kans met de Lotto, wie weet ben jij de toekomstige winnaar?? Ik zie je graag binnenkort bij Creative Art Studio in de Hoogstraat 11 te Boom.

Ligging en routebeschrijving

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Creative Art Studio Wendy een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews