Openingsuren

Maandag 04/12 16:00 - 20:00
Dinsdag 05/12 16:00 - 20:00
Woensdag 06/12 16:00 - 20:00
Donderdag 07/12 16:00 - 20:00
Vrijdag 08/12 Gesloten
Zaterdag 09/12 09:00 - 14:00
Zondag 03/12 10:00 - 14:00

Info

English version    
Deutsche Version

Version en français


In 't Zeepaardje vind je alles voor aquariums

Al van toen ik heel klein was, had ik een grote passie voor aquaria. Voor zowel zoet- als zoutwater exemplaren. Samen met mijn vrouw, die tevens dezelfde passie als mij deelt, verkoop en ruil ik vissen en koralen. Je bent steeds van harte welkom!
 

Koralen en vissen

Wij hebben een selectie van diverse vissen en koralen bij ons in de winkel. Ben je op zoek naar een kleiner of groter formaat of een andere vis, vraag dan gerust meer informatie aan mijn vrouw of mezelf en wij helpen je graag verder. Kom onze prachtige dieren bewonderen in onze winkel te Boom. 
 

Zeewatervissen

Ons assortiment van vissen zijn o.a. baarzen, anemoonvissen, keizers, juffers, gobbies en zeepaarden. Dit is natuurlijk niet alles. Neem contact op met 't Zeepaardje en vraag na of jouw favoriete vis in ons gamma zit.
 

Voeding voor vissen en toevoegingen

Uiteraard kan je bij ons naast de prachtige vissen, ook de juiste voeding kopen. We hebben levende voeding, droge voeding en diepvriesvoeding. Welke spoorelementen zijn het beste voor in een aquarium met koralen? Om een voorbeeld te geven is Aquaforest een merk dat je bij ons kunt kopen. Deze zorgt voor de intensiteit van de kleuren en verhoogt de weerstaand. Dit en nog veel meer vind je terug bij ons In 't Zeepaardje. 
 

Aquarium

Ben je op zoek naar een goede aquarium, laat het ons zeker weten en wij gaan dan samen met jou op zoek naar de geschikte aquarium naar jouw wens. Dit kan op maat gemaakt zijn of van een ander merk. Bestel je bij ons een aquarium, dan weet je direct de prijs en wat er allemaal bij komt kijken. Zo voorkom je onverwachte wendingen. Heb je hulp nodig om de aquarium te installeren? Geen nood, wij helpen je met de plaatsing. 
 

Testen voor aquarium

Meten is weten! Hoe kan je het best het water van een aquarium testen? Het is aangewezen om regelmatig het aquariumwater te controleren. Daarvoor hebben wij teststrips die geschikt zijn voor bepaalde waarden te meten. Calcium, nitraat, fosfaat, magnesium en ijzer zijn al een paar eigenschappen die je kunt testen. Uiteraard hebben we nog veel meer. Kom daarom zeker een kijkje nemen in onze winkel. Surf ook zeker eens naar onze website: https://intzeepaardje.be

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van In't Zeepaardje

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je In't Zeepaardje een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond