Openingsuren

Maandag 21/06 13:00 - 18:00
Dinsdag 22/06 10:00 - 18:00
Woensdag 23/06 10:00 - 18:00
Donderdag 24/06 10:00 - 18:00
Vrijdag 18/06 10:00 - 18:00
Zaterdag 19/06 10:00 - 18:00
Zondag 20/06 Gesloten

Info

Laat je verleiden door het ruime aanbod van Piccobello uit Boom

Bij Piccobello kan je sinds 1989 terecht voor een ruime collectie lederwaren, accessoires, bagages en business-artikelen.  Enkele van de producten zijn: handtassen, reiskoffers, rugzakken, toiletzakken en regenschermen. Maar ook verschillende fantasiejuwelen en beautycases verreiken hun aanbod.
 

Gerenomeerde merken

Alle gerenomeerde merken zijn voorradig:  Nobody, Nathan-Maroquinier, Abro+, Yves Renard, Arthur&Aston, Emmy Wieleman, Carol J, Crinkels, Kisses of Pearl, Hexagona, Boo!,  Hedgren, Dakine,, Eastpak, Samsonite, American Tourister, Willeke VanBerkum, Lizas, Oozoo, Maverick, Shannon, Doppler, Esprit, Knirps....
 

Herentassen, portefeuilles, herenarmbanden...

Ook de heren kunnen bij Piccobello terecht voor nieuwe extra's, zo kan je bij Kristine en haar team terecht voor herenportefeuilles, herenarmbanden, computercases, sportzakken, enz. Er is voor ieder wat wils bij Piccobello in Boom. 
 

Telefoonhoesjes, pennenzakken, sjaals, mutsen,...

Daarnaast hebben ze bij Piccobello niet alleen een mooi assortiment voor je klaarstaan van telefoonhoesjes, pennenzakken, sjaals en mutsen, maar ook paraplu's, cardigans en debardeurs vullen hun mooie collectie aan. 
 

Rugzakken, aktetassen

Ben je nog op zoek naar een mooie rugzak voor school of voor vrije activiteiten, dan ga je zeker en vast je keuze kunnen maken bij Piccobello. Ook hebben zij een mooie collectie aktetassen in de aanbieding. Het loont de moeite om de zaak van Kristine te bezoeken, ben je te nieuwsgierig geworden en wil je graag een vooruitblik, dat kan via de website https://www.piccobello.be/, daar kan je de items bekijken en je hebt de keuze om ze ook online te kunnen bestellen via de webshop.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Ik wens naar de toekomst een cor... 10 Review door: Cindy
Proficiat voor uw mooie etalages... 8,9 Review door: Mariette
doe zo voort... 9,2 Review door: Raymond
Neen, ik word er heel correct ge... 10 Review door: Maria
Supper vriendelijke mensen en gr... 10 Review door: Bernadette
Meer promoties en keuze voor jon... 8,2 Review door: Hafida