Beenhouwerij De Bie

Openingsuren

Maandag 27/05 Gesloten
Dinsdag 28/05 Gesloten
Woensdag 29/05 08:00 - 14:00
Donderdag 30/05 08:00 - 14:00
Vrijdag 31/05 08:00 - 18:00
Zaterdag 25/05 08:00 - 14:00
Zondag 26/05 Gesloten

Info

De lekkerste vleeswaren vind je alleen bij Beenhouwerij De Bie in Boortmeerbeek

Beenhouwerij De Bie biedt jou een ruime keuze aan vleeswaren, charcuterie en kazen. Daarnaast hebben ze steeds warme gerechten die huisbereid zijn met alleen maar verse producten. Soepen en broodjes zijn ook niet weg te denken bij Johan De Bie. 
 

Rundsvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees

Het lekkerste vlees aan een topkwaliteit kan je alleen maar vinden bij Beenhouwerij De Bie. Zij hebben een ruim assortiment aan verscheidene soorten vlees in de aanbieding. Zo kan je er altijd lamsvlees, kalfsvlees en varkensvlees terugvinden. Bij het rundsvlees heb je de keuze uit halal of niet halal. 
 

Panklare gerechten, vleespakketten

Heb je geen zin om te koken maar wil je toch graag vers en gezond eten, dan is er niets zo makkelijk als langsgaan bij Beenhouwerij De Bie. Zij hebben een groot aanbod aan panklare gerechten met vlees naar keuze. Wil je een vleespakket aanschaffen, dat kan ook, indien je dit minstens 1 dag op voorhand besteld zal het pakket voor je klaar staan. 
 

Charcuterie, salades, beleg

Zeg nooit zomaar charcuterie tegen het assortiment van Beenhouwerij De Bie. Zij zorgen er telkens weer voor dat ieder zijn meug vindt tussen de worsten, verschillende soorten paté's, salami's, hammen,spek,... De lijst gaat nog even door bij Johan. De alombekende salades en beleg ontbreken zeker niet in deze beenhouwerij. De krabsalade, kip curry, eiersalade, etc zijn stuk voor stuk delicieuze smaakbommen waar je niet genoeg van zult krijgen. 
 

Kazen, zuivel

In de beenhouwerij van Johan is er niet enkel een aanbod aan vleeswaren, ook van kazen hebben ze grote kennis. Denk maar aan de brie, Cambozola, Maredsous, jonge Hollandse kaas, gemalen Emmental,... En dat zijn er nog maar een paar opgesomd van het ruime aanbod aan kazen van Beenhouwerij De Bie. Eet je graag wat boter tussen je boterham, of ben je op zoek naar lekkere eieren, je vindt het allemaal bij Johan De Bie. Ook yoghurt en videe koekjes zal je in de rekken terug vinden. 
 

Warme gerechten, sauzen

Beenhouwerij De Bie heeft een resem warme gerechten voor jullie klaar staan om je duimen en vingers van af te likken. Het aanbod gaat van scampi's naar stoofvlees tot pizza en van een zeevruchtenwok naar wortelpuree tot macaroni en verse kroketten. Je hebt de keuze uit warme hoofdgerechten of warme voorgerechten zoals een vispasteitje, worstenbroodje, garnaalkroket of koninginnehapje. Daarbij kan je als extra sauzen bijvragen, eet je met je gerecht graag appelmoes, archiducsaus, rode kool, kriekensaus,... Vraag ernaar bij je favoriete beenhouwerij, Beenhouwerij De Bie. 
 

Soep, broodjes

Telkens hebben ze bij Beenhouwerij De Bie overheerlijke, verse soepen voor je in huis. Je hebt de keuze uit tomatensoep, pompoensoep, witloofsoep of erwtensoep. Heb je graag een broodje bij het eten of heb je niets meer in huis om lekker te ontbijten, Johan heeft stokbroden, chocoladebroodjes, croissants, sandwiches en pistolets voor je klaarliggen. 
 

Tapas, dessert,...

Verwacht je volk en wil je graag een hapje bij de aperitief, dan kan Beenhouwerij De Bie jou de tapas aanbevelen. Zo zijn er heerlijke visspiesjes, olijven, zongedroogde tomaten en ansjovis met look. Om je maaltijd ook culinair te kunnen afsluiten heb je de optie uit rijstpap, chocomousse, tiramisu, fruitsalade,... Dit alles en nog veel meer kan je allemaal verkrijgen op één en dezelfde plek, Beenhouwerij De Bie in Boortmeerbeek. Je kan voor je bezoek het assortiment meer in detail bekijken via de website https://webshopdebie.be/.

Ligging en routebeschrijving