Kasteeltje Trianon

Info

Kasteeltje Trianon: stijlvol rendez-vous hotel

Ben je op zoek naar een buitengewoon romantisch en onmiskenbaar stijlvol toevluchtsoord, waar je de gelegenheid hebt om te genieten van een sfeervol rendez-vous met alle gewenste rust en volledige anonimiteit? Dan verwelkomen ze je graag met open armen bij het betoverende Kasteeltje Trianon, idyllisch gelegen in het charmante Hever/Boortmeerbeek, genesteld langs de schilderachtige Leuvensesteenweg. Vanaf het moment dat je de drempel overstapt, word je omgeven door een ambiance van vorstelijke allure, waarbij het voelt alsof je zelf koning of koningin bent van je romantische sprookje.
 

Kameren vol luxe en grandeur in het love hotel

De weelderige accommodatie belooft je een ware onderdompeling in luxe en grandeur. Laat de tijd stilstaan terwijl je je overgeeft aan het genot van de zalige jacuzzi, een oase van ontspanning waar je samen met je geliefde kunt wegdromen. Je ervaring wordt nog verder verrijkt door de mogelijkheid om te nippen aan een uitgelezen selectie van verfrissende drankjes, zorgvuldig samengesteld om je zintuigen te strelen en je romantische samenzijn naar nieuwe hoogten te tillen.

In het adembenemende love hotel, het toonbeeld van weelde en elegantie, wordt ieder detail met de grootste zorg vormgegeven om je verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken. Kortom, bij Kasteeltje Trianon vinden ze het van essentieel belang om je niet alleen een accommodatie te bieden, maar eerder een betoverende reis naar een wereld van romantiek en verfijning, waar jij en je partner zich in volledige harmonie kunnen onderdompelen en alle beslommeringen van het dagelijkse leven achter jullie kunnen laten.
 

Kamerverhuur: standaard kamers en luxe kamers

Bij Kasteeltje Trianon tref je een assortiment van 12 verfijnde standaard kamers en 4 weelderige luxe kamers aan.

De individuele standaard kamers in het kasteeltje omvatten elk een uniek karakter en zijn verrijkt met een variëteit aan kleurpaletten. Van de totale 12 standaard kamers, bieden maar liefst 10 kamers het comfort van een weldadig ligbad, waardoor je optimaal kunt ontspannen en genieten. De zorgvuldige inrichting van elke standaard kamer draagt bij aan een uitnodigende ambiance waarin je je meteen op je gemak zult voelen.

Voor degenen die een vleugje extra grandeur wensen, zijn ze bij Kasteeltje Trianon verheugd 4 prachtige luxe kamers te presenteren. Deze vorstelijke ruimtes zijn verfraaid met een royaal King Size bed of een sierlijk rond bed, aangevuld met een televisie voorzien van dvd-speler om je vermaak te verrijken. Daarnaast kun je je verheugen op een luxueuze jacuzzi of een heerlijk borrelbad, ontworpen om jou en je partner onder te dompelen in zalige verwennerij. Bovendien is elke luxe kamer voorzien van een apart toilet voor een extra gevoel van privacy en gemak.
 

24/7 welkom in alle anonimiteit

Je kunt te allen tijde, 24 uur per dag en 7 dagen per week, met een warm welkom terecht bij Kasteeltje Trianon om een verfijnde rendez-vous kamer te reserveren. De locatie is zorgvuldig gekozen om zowel gemakkelijk toegankelijk als uiterst discreet te zijn. Gelegen langs de voortreffelijke Leuvensesteenweg, welke de weg verbindt tussen Leuven en Mechelen, bevindt de locatie zich op slechts 500 meter afstand van het betoverende dierenpark Planckendael. Voor reizigers die de snelweg verkiezen, zijn ze binnen 5 minuten bereikbaar vanaf de E19 (afrit 11, Zemst-Weerde).

Je zult genieten van de royale parkeervoorziening aan de achterzijde van het domein, compleet met twee afzonderlijke in- en uitritten. Bij aankomst heb je de keuze om de ingang langs de Leuvensesteenweg te gebruiken, of je kunt je door de statige oprijlaan aan Stationsstraat 9 begeven, voor een vleugje extra elegantie bij je aankomst.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kasteeltje Trianon een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond