Openingsuren

Maandag 09/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 04/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 05/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 07/10 Na afspraakGesloten
Zondag 08/10 GeslotenGesloten

Info

Sevas:  rolluiken en screens op zonne-energie, vliegenramen, pergola zonwerende overkapping, rolax verandadak zonwering

 

Sevas, gelegen te Hever, is uw gespecialiseerde aannemer voor, vliegenramen, voorzetrolluiken en screens op Zonne-energie, pergola zonwerende overkapping en verandadak zonnewering. Sevas wordt geleid door het koppel Rina&Serge. Samen volgen zij alles op van verkoop tot en met plaatsing. Bij hen kan u rekenen op een professionele dienstverlening. Door de jarenlange ervaring staat Sevas niet alleen garantie voor kwaliteit maar kan u ook rekenen op professioneel advies.

 

Rolax; waarschijlijk de meest effectieve verandadak zonwering: robuust en duurzaam

 

Door zijn stabiele, dubbelwandige aluminium lamel biedt de ROLAX een zeer goede warmte bescherming. In de volle zon werkt de ROLAX als een hitteschild en kan de temperatuur in uw veranda met max 20° verlagen wanneer deze word uitgeschoven, en in de winter ideaal om de koude van je dak te houden en zo energie te besparen.

 

 

 Voorzetrolluiken en screens op Zonne-energie, vliegenramen, pergola zonwerende overkapping

 

 

Hebt u een nieuw huis gekocht, verbouwd of bent u gewoon toe aan nieuwe vliegenramen of zonwerende terrasoverkapping. dan bent u bij Sevas aan het juiste adres. Wij bieden alleen maar de beste merken aan. Deze merken bestaan uit een zeer uitgebreid gamma aan producten en worden ook op maat gemaakt voor u:

 

  • Eosol vliegenramen is een belgisch product dat geproduceerd word te schoten. Niet de goedkoopste maar wel de beste kwaliteit. 
  •  
  • De vinci 250 pergola is een pergola zonwering dat veelal wordt toegepast op terrassen waar maximaal comfort vereist is. Deze terrasoverkapping kan grote oppervlaktes bestrijken en heeft een hoge mate van windstabiliteit. Vanwege de lage muurbelasting is deze zonwering vrijwel overal toepasbaar.

 

De dag van vandaag wordt duurzaamheid door zeer veel mensen hoog in het vaandel gedragen. Daarom zijn wij ons gaan specialiseren in het plaatsen van rolluiken en screens op Zonne-energie en beschikken wij opnieuw over een topmerk:

 

  • Bubendorff zijn intelligente rolluiken op zonne-energie. Eindelijk een rolluik op zonne-energie dat perfect werkt … zoals het hoort. ID Solar is zo makkelijk te plaatsen: geen aansluiting op het stroomnet, geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen halen, noch bedrading doorheen de woning of tegen de muren. In optie kan je gaan voor een rolluik met kantelbare lamellen. " ID SOLAR OR". Deze zorgen ervoor dat de zon tegengehouden wordt, maar de lichtstralen binnen komen.
  •  
  • Solaise screens is de oplossing voor het tegenhouden van de warmte en de lichtinval te beperken. Het grote voordeel van een solaise screen is het werken op zonne-energie. Met het solarzip systeem heb je een gegarandeerd strak doek

Reviews door klanten van Sevas

10 Immesoete op 2021-12-21 om 15:37:32
Beste wensen voor 2022!
10 Lisette op 2021-09-14 om 16:20:20
Goede service , heel vriendelijk en perfecte plaatsing, mooie afwerking!!!
9,5 Patrick op 2021-07-06 om 20:14:46
Heel doeltreffend en professioneel werk geleverd. Prijskwaliteit verzekerd.
9 Edwin op 2021-07-02 om 10:06:23
Snelle behandeling van het euvel, zoals je van een handelaar verwacht.
8,5 François op 2021-06-21 om 16:42:08
Ik ken de firma nog maar een paar weken , via hun web site , en de info die ik vroeg , in dit geval een nieuw rolluik plaatsen van BUBENDORFF, hebben deze mensen goed behandeld , hun manier van hoe ze tegenover een eventuele klant staan schept wel vertrouwen, ondertussen is er ook een aankoop , en plaatsing gebeurd , en dit is vlot en proper afgewerkt , ze hebben er een tevreden klant bij , dus bij de volgende vervangingen van mijn andere rolluiken weet ik waar naar toe.
10 Immesoete op 2021-05-03 om 12:45:16
Snelle reactie op vraag om inlichtingen. Ook bezoek ter plaatse werd snel geregeld, met opmeting en offerte. Keurige plaatsing rolluiken. Contacten vriendelijk en professioneel. Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe rolluiken.
9,3 Paul op 2020-12-20 om 12:52:28
Prettig eindejaar en hopelijk wordt 2021 beter.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Sevas een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond