Mimoun bvba

Openingsuren

Maandag 25/03 14:00 - 18:30
Dinsdag 26/03 10:00 - 18:30
Woensdag 27/03 10:00 - 18:30
Donderdag 28/03 10:00 - 18:30
Vrijdag 22/03 10:00 - 18:30
Zaterdag 23/03 10:00 - 18:30
Zondag 24/03 14:00 - 18:30

Info

Kom langs bij Mimoun en ontdek het beste dat het Oosten u te bieden heeft! 
 

Bestek, borden en servies

Mimoun heeft in haar etalage heel wat schitterende servies- en bestekstukken liggen. Ondek er een veelvoud aan voornamelijk Oosterse stijlen voor uw vorken, messen, lepels en eetstokjes. Dit zijn ware prachtexemplaren tegen een zeer scherp prijsje. Ook servies en ander tafelgerei is er te verkrijgen. Hieronder vallen onder meer prachtig versierde borden, theepotten, kopjes, en andere pronkstukken. Kom langs bij Mimoun en laat u inspireren! 
 

Vazen, klokken, schilderijen en lusters

Ook grote decoratieve stukken vindt u tussen het aanbod van Mimoun. U vindt er bijvoorbeeld gracieuze klokken, ideaal voor het geven van een klassieke touch aan uw interieur. Een veelvoud van vazen in tal van formaten en ontwerpen staan te wachten om uw bloemen te bevatten, of om louter als versiering te dienen. Wilt u uw wanden wat opfleuren? Dat gaat niet beter dan met een aantal mooie schilderijen. Ook plafonds zijn een optie: hang een van de majestueuze lusters op en geniet van een klassiek maar toch indrukwekkend interieur! 
 

Droge voeding, specerijen en specialiteiten

Bent u de klassieke Vlaamse kost beu? Dat komt goed uit, want Mimoun heeft ook heel wat te bieden voor de fijnproevers onder u die eens willen kennismaken met het beste dat de Oosterse keuken te bieden heeft. Verschillende droge voedingsartikelen zijn verkrijgbaar, waaronder bepaald gedroogd fruit en vruchten, noten, zoetigheden en specerijen. Voor een meer volledig overzicht van al het lekkers dat de zaak te bieden heeft, springt u best gewoon eens binnen. 

Heeft u nog vragen of wenst u zelf eens te kijken of Mimoun iets te bieden heeft dat bij uw interieur of smaak past? Spring dan gauw eens binnen en verruim uw horizon! 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Mimoun bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden