Info

Erik Schilders uit Bornem is uw specialist in schilderwerken, behangwerken, plamuurwerken en vloerbekleding.
 

Schilderwerken

Wenst u een nieuwe sfeer te creëren in uw woning? Goed uitgevoerde schilderwerken zijn een stijlvolle manier om uw interieur en huis op te fleuren. Het is dan ook belangrijk om uw schilderwerken te laten uitvoeren door een betrouwbare en professionele vakman, zoals Erik Schilders uit Bornem. De jarenlange ervaring van de schilder heeft hem geleerd dat elk huis of project een andere aanpak vraagt. Daarom zal Erik Schilders steeds met het nodige professionalisme aan uw project werken.
 

Behangwerken

Ook voor behangwerken kan u bij Erik Schilders terecht. De vakman uit Bornem Schilders heeft jarenlange ervaring met behangen en streeft ernaar om telkens een klein kunstwerkje af te leveren. Dit dankzij de nodige voorbereiding, kwalitatief materiaal en professionalisme.
 

Plamuurwerken

Heeft u barsten in de muur ontdekt? Kampt uw woning met waterschade? Schakel Erik Schilders in voor het vakkundig plamuren van uw woning en het repareren van de schade met de beste producten.
 

Vloerbekleding

U kan beroep doen op Erik Schilders uit Bornem voor het plaatsen van vloerbekleding in vinyl, tapijt en laminaat. De vakman verleent een uitstekende service, vanaf de keuze van uw vloer tot de installatie ervan.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Erik Schilders bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond