Openingsuren

Maandag 23/05 08:30 - 19:30
Dinsdag 24/05 Gesloten
Woensdag 18/05 08:30 - 19:30
Donderdag 19/05 08:30 - 19:30
Vrijdag 20/05 08:30 - 19:30
Zaterdag 21/05 08:30 - 18:30
Zondag 22/05 08:30 - 17:00

Info

Carrefour Market in Bornem is jouw supermarkt waar ja 7/7 terecht kan

Bij Carrefour Market Bornem kan je 7 dagen op 7 terecht, ook op zon- en feestdagen. Het is er aangenaam winkelen, in deze supermarkt kan je alles vinden, van droge voeding tot groenten en fruit en van wijnen tot dagelijkse gebruiksproducten. Een ruime keuze en een aangename winkelinrichting vormen de grootste troeven van jouw Carrefour Market.
 

Beenhouwerij, kazen, groenten en fruit

Carrefour Market Bornem heeft een eigen traditionele beenhouwerij waar je kan genieten van een persoonlijke bediening. Het verse vlees wordt ter plaatse verwerkt door eigen beenhouwers. Naast vers vlees vind je in de supermarkt ook verse vis en een groot aanbod aan verschillende kazen. Ook voorziet de winkel je dagelijks van vers fruit en groenten.
 

Bakkerij

Brood wordt ter plaatse gebakken in de bakkerij van Market Bornem. Ook patisserie en taarten kan je simpelweg aankopen in jouw supermarkt te Bornem. In de drankafdeling kan je alles vinden van melk, tot frisdranken, tot likeuren en wijnen.
 

Onderhoudsproducten, verzorgingsproducten, tijdschriften

Naast voeding kan je bij Carrefour Market verzorgings- en onderhoudsproducten vinden. Een uitgebreid aanbod tijdschriften en dagbladen vullen het aanbod aan. Je kan ook steeds vragen naar rookwaren en herlaadkaarten aan de kassa. 
 

Supermarkt

Kortom, Carrefour Market Bornem heeft alles in huis om je te verzorgen, je huis te onderhouden en om heerlijk te koken met verse producten. Tanguy en zijn team dragen er de grootste zorg voor dat alles van topkwaliteit is. De openingsuren zijn ook een groot pluspunt, als werkende mens heb je heel weinig tijd en zijn de winkels vaak al gesloten wanneer je gedaan hebt met werken. Bij Tanguy kan je rustig op zondag je boodschappen doen zonder stress. Ga zeker langs in de Sint-Amandsesteenweg 65 te Bornem, het Carrefour Market team heet je van harte welkom.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Market Bornem een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo verder... 9,7 Review door: Tania
Ruim assortiment... 9,1 Review door: Josine
veel keuze in de winkel... 8,6 Review door: JENNY
prettig winkelen met vriendelijk... 9 Review door: Donalfredo
Ruim assortiment. Goed puntensal... 9,2 Review door: Josine
Alles in orde. Super.... 10 Review door: Christiane