Andere belangrijke handelaars

Banner Market Bornem

Openingsuren

Maandag 08:30 - 19:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08:30 - 19:30
Donderdag 08:30 - 19:30
Vrijdag 08:30 - 19:30
Zaterdag 08:30 - 18:30
Zondag 08:30 - 17:00

Info

Carrefour Market Bornem is uw supermarkt waar u 7 dagen op 7, ook op zon- en feestdagen, aangenaam kan winkelen. In deze supermarkt vindt u groenten en fruit, vlees, droge voeding, wijnen, dagelijkse gebruiksproducten en nog veel meer onder slechts één adres. De dagverse kwaliteitsproducten aan correcte prijzen, een ruime keuze en een aangename winkelinrichting vormen de troeven van uw Market in Bornem.
 

Voeding

Carrefour Market Bornem heeft een eigen traditionele beenhouwerij waar u geniet van een persoonlijke bediening. Het verse vlees wordt ter plaatse verwerkt door eigen beenhouwers. Naast vers vlees vindt u in de supermarkt ook verse vis en een groot aanbod aan verschillende kazen. Ook voorziet de winkel u dagelijks van vers fruit en groenten.
Brood wordt ter plaatse gebakken en ook patisserie en taarten kan u simpelweg aankopen in uw supermarkt te Bornem. In de drankafdeling vindt u alles van melk, tot frisdranken, tot likeuren en wijnen.
 

Non-food

Naast voeding kan u bij Carrefour Market verzorgings- en onderhoudsproducten vinden. Een uitgebreid aanbod tijdschriften en dagbladen vullen het aanbod aan. U kan ook steeds vragen naar rookwaren en herlaadkaarten aan de kassa.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Market Bornem , 2880 Bornem, Sint-Amandsesteenweg 65